Zombies

8/07/2012

Zombies från NetEnt är en av årets mer efterlängtade spelautomater och har nu lanserats på ett flertal onlinecasinon. Zombies är en riktigt blodig videoslots som har speciella animationer, ljud, kuslig stämning och här bjuds du med andra ord på en riktig nervkittlande spelupplevelse. Här gäller det att skydda sig mot de läskiga zombierna och den som lyckas med det kan förvänta sig stora belöningar.

Zombies videoslot har 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Myntvärdet kan justeras mellan €0.01 och €1.00 och du kan spela med 1-10 mynt per vinstlinje, vilket gör Zombies till ett slotsspel som passar för alla spelares plånböcker. Symbolerna i Zombies består av ett gäng skräckinjagande grejor såsom, ögonglober, hjärnor, blodiga motorsågar och andra tillhytten samt en ansiktsmask.

Spela Zombies spelautomat gratis här

Wilds
Som vi nämnt tidigare som finns det tre olika wilds-funktioner i Zombies. Den första typen av wilds fungerar som wilds brukar göra och består här av en blodig bild med texten ”wild”, denna wild-symbol ersätter alla andra symboler utom scatters och kan dyka upp var som helst på hjulen för att hjälpa dig att bilda vinnande kombinationer.

Stacked Wild
Om det däremot dyker upp en Zombie på det tredje hjulet kan han täcka en eller flera rutor och om han kan skapa vinnande kombinationer flyttar han upp eller ned för att se till så att du vinner.

Random Wild
Sist men inte minst så har vi den sprillans nya och spännande funktionen, Random Wild som är en slumpmässig funktion och som kan aktiveras efter en helt vanligt spelrunda. När det händer så visas en bild av två zombier upp, ett antal wilds placeras ut på bilden och när bilden sedan försvinner så ser du vilka symboler som har ersatts och hur mycket du vinner.

Free spins
Tre behållare på hjulen triggar igång free spins-läget som är lite annorlunda i Zombies. Här kan du förutom att vinna free spins också få tillgång till det automatiska bonusspelet som går ut på att skjuta ett antal zombies med chans till stora vinster. Maxvinsten i Zombies är 100 000 mynt.

 

Slutord
För dig som gillar klassisk skräck och zombiefilmer är Zombies spelautomat en riktig godbit att sätta tänderna i. Som vanligt när Net Entertainment är inblandade så är Zombies en spelautomat med bra grafik och unika specialfunktioner. Zombies bjuder på en spelupplevelse utöver det vanliga och ger dig dessutom väldigt många vinstchanser.