Wild Witches

21/10/2011
Wild Witches

Om du vill dyka ner i en värld av förtrollade drycker, häxor, mystiska råttor, höga grodor och farliga rötter – då är det spelautomaten Wild Witches du ska spela. Det finns i spelet möjlighet till att möta de mest absurda varelser men det är troligen värt det när du får reda på att du faktiskt kan vinna upp till 120’000 mynt i denna spelautomat. Då ett mynt kan ha ett värde på en euro vilket hastigt avrundat är 10 kronor så innebär detta alltså att du kan vinna hela 1,2 miljoner kronor genom att bara trycka på en knapp – det kräver dock väldigt mycket tur och orken att stå ut alla häxor du möter i den härliga spelautomaten Wild Witches.



Det finns tveklöst många bonusspel, wildcards och scatter att leta och längta efter i spelet Wild Witches och om du har turen på din sida så kan du bland annat få tre, fyra eller till och med fem ”scatter” som ser ut som en tunna där det lagas mystiska trollformler – du får då upp till 30 gratis spelomgångar med chans att vinna en hel del pengar utan att behöva satsa. Om du har tur kan du också få fem stycken wild-cards, något som skulle ge dig en otrolig vinst på tiotusen gånger insatsen. Om du satsat en euro kan alltså detta ge dig en ganska stor slant.

Det finns många olika häxor att hålla utkik efter i spelautomaten Wild Witches men mest lönsam är den lila häxan som betalar hela sjuhundrafemtio gånger insatsen om du får henne i fem exemplar. Andra bra betalade häxor är också den gröna och blåa häxan som ger dig hela femhundra gånger insatsen när du finner fem stycken samtidigt. Det finns många möjligheter till vinst i spelautomaten Wild Witches – det är tveklöst.