Voodoo Vibes

19/08/2012

Det finns mycket mystiskt inne i djunglerna runt om i världen och speciellt när man går in i en by full med trollkonstnärer och personer som utövar magi så som Voodoo. I en hydda långt inne i en djungel på en ö i Söderhavet har du kommit för att se några av de mest spännande Voodoo-tricken ske. Om du har tur så kommer du kunna finna skatter, mynt och pengar likt inget annat. Om du spelar dina kort rätt och har turen helt på din sida så kommer du kunna vinna stora vinster som är flesta tiotusentals mynt höga. Det finns 25 rader att spela på i denna spelautomat Voodoo Vibes och många olika möjligheter till vinster.

Spela Voodo Vibes gratis här

Bland annat finns det Voodoo-kungen som man känner igen genom hans vitmålade ansikte och höga hatt med ett spelkort. Finner du fem stycken av honom på rad så vinner du hela 7500 mynt som du kan använda för att fortsätta ditt sökande i djungeln eller nöja dig med och åka därifrån. Hittar du bara fyra trollkarlar på rad i Voodoo Vibes så vinner du ändå 2000 mynt vilket inte är fy skam det heller. Det finns även ormar att hitta i spelautomaten och om du får tre, fyra eller fem stycken av dessa på rak så får du tio stycken gratis spelomgångar där du också har vinster som är tre gånger så höga än vanligt. Andra lite läskiga spelautomater som ni även kan prova hos oss är Devil’s Delight och Bloodsuckers.

Det finns i Voodoo Vibes även ett bonusspel som aktiveras om du får tre eller fler Voodoodockor på rak, i detta spel kan du vinna de riktigt höga vinsterna och bland annat få spela på ett lite mer underhållande sätt än bara att spinna. Den mest betalande symbolen av alla är också dödskallen som i fem exemplar betalar hela 500 gånger insatsen på den raden.