Vinn 15000 på spelautomatsturnering hos Mr Green

4/01/2012

Hos Mr Green pågår just nu årets första spelautomatsturnering där topp tre spelare vinner fina pengapriser. Tävlingen pågår mellan den 2:a januari och den 4:e januari och spelas på 4 nya spelautomater i casinot. Mr Green spelautomatsturneringSkynda dig om du vill ha chansen att hamna bland de 3 bästa spelarna som får dela på 28 000 kronor.

Priser du kan vinna i turneringen hos Mr Green:
1: a pris: 15 000 kr
2: a pris: 8 000 kr
3: e pris: 5 000 kr

Spel som ingår i turneringen:

För att delta i turneringar hos Mr Green behöver du bara skapa ett spelkonto här och gå till någon av de spelautomater som ingår i den aktuella tävlingen. Har du inget konto hos Mr Green kan du passa på att utnyttja välkomstbonusen på 100 %, upp till 1000 kr som alla nya kunder får. Dessutom får alla nyregistrerade kunder 10 gratissnurr på sloten Boom Brothers.

Givetvis måste du spela för riktiga pengar om du vill vara med i turneringen, men det är alltid tillåtet att provspela alla slotsspel helt gratis hos Mr Green. Bra om du vill kolla in funktionerna om det är någon bandit som du inte har spelat på tidigare. Du måste spela minst 20 rundor med en minsta insats på 2 kr per runda för att kvalificera dig i tävlingen. Du kan välja att spela tävlingen på 1, 2, 3 eller 4 spelautomater. Du väljer så klart att spela på dina favoritslots.