Viking’s Treasure

26/02/2012

Nordiska gudar går att finna i spelautomaten Vikings Treasure där du har som uppgift att leta efter skatter med hjälp av din båt i trä, din yxa och sköld i trä. Det finns en hel del skatter att finna och det gäller att på de femton rader som spelet har faktiskt kunna hitta fem stycken symboler i rad för att få högsta vinsterna. Många skatter finns i botten av sjön men även på andra skepp så det gäller för dig som argsint Viking att barbariskt erövra andras skepp och ta deras skatter innan någon annan gör det.

I spelautomaten Viking’s Treasure kan du bland annat få fem stycken vikingar på rad – då ger det dig hela tiotusen mynt som en belöning från ovan. Vikingen kan även ersätta andra symboler i spelet så att du enklare kan finna vinsterna. En hand full med guldpengar är en symbol att verkligen hålla utkik efter då dessa kan ge dig upp till femton gratis spelomgångar där dina vinster är tre gånger högre än vanligt – en helt okej vinst i Vikings Treasure som är värd att söka efter.

Fem vikingaskepp på en rad ger dig hela 1000 mynt och även den guldpläterade vikingahjälmen betalar dig bra om du får fem stycken då detta ger dig 750 mynt vilket alltså är 750 gånger den insats du hade på raden som har fem stycken hjälmar. Om du får fyra exemplar av antingen vikingabåten, hjälmen eller skölden så ger detta dig 100 mynt. Det gäller att ha koll på de fornnordiska bokstäverna då dessa även kan ge dig en helt okej belöning i form av mynt. Upp till 150 mynt kan vinnas genom dessa bokstäver men mest önskvärt i denna Vikings Treasure spelautomat är självklart att få så många vikingar som möjligt på rad.