Tomb Raider Secret of the Sword

2/04/2012

Tomb Raider Secret of the Sword är den andra versionen av spelautomater med Lara Croft i huvudrollen. Den omåttligt populära videosloten kommer från Microgaming och är en av de bästa action-videosloten genom tiderna. Här möter du den fantastiska och exceptionella äventyrerskan Lara Croft som tar dig med på ett uppdrag som går ut på att hitta ett gammalt antikt svärd. Tomb Raider Secret of the Sword är en grym och spännande spelautomat med 5 hjul och 30 vinstlinjer och med en mängd häftiga funktioner. Du kan satsa på upp till 10 mynt på varje insatslinje och myntvärdena kan du justera mellan 0.01 och 0.20. De många vinstlinjerna ökar dina chanser att vinna rejält.

 

Tomb Raider 2 Spelautomat

Tomb Raider 2 – Secret of the Sword har wild- och scatter-symboler, free spins-funktion, super-läge och dessutom bonusspelen Global Adventure, Hidden Tresure och Shootout Bonuses. Skaparna av denna spelautomat har gone all in för att skapa ett riktigt actionfyllt äventyr och med alla de häftiga funktioner är det lätt att förstå varför detta är en av de mest populära spelautomaterna.

Wild-symbol

Lara Croft själv i alla sin glans är wild-symbolen i Tomb Raider Secret of the Sword. Symbolen ersätter alla andra för att skapa vinnande kombinationer även om den inte ersätter den Excalibur Key Scatter-symbolen. Lara Croft är definitiv en symbol att hålla utkik eftersom den kan göra ditt spelande så mycket mer givande.

Scatter-symbol

Minst 3 Excalibur symboler på hjulen aktiverar Free spins-funktionen . Alla free spins-vinster kommer att belöna dig inte bara med pengar utan också med exploderande symboler – mycket coolt.

Tomb Raider 2 Superläge

Superläge är en funktion som aktiveras när som helst under en spelrunda och som automatiskt ger dig 5 free spins, under dessa freespins kommer wild-symboler slumpmässigt att dyka som dessutom hålls kvar på sina platser på hjulen under alla freespins. Detta ger dig så klart extra stora vinstchanser.

Free spins Bonusspel

Minst 3 scatter-symboler aktiverar Free spins bonusspel där du blir belönad med 10 free spins. Du har en utmärkt chans att öka på dina vinster med denna funktion.

Global Adventure bonusspel
Aktivera alla 5 hjulen och du får chansen att spela detta bonusspel. Försök att landa ett pass på mittenhjulet och en triangel kommer att bildas runt det. Ditt uppdrag, som Lara Croft, är att hitta fragment från det gömda svärdet, men se upp för fällorna eftersom två av dem kommer att avsluta ditt spel.

Shootout Bonusspel
Här får du välja mellan 15 gyllene skivor som har dolda bonusvärden. Alla skivorna skjuts sedan ut av Lara Croft-symbolen, utom den du valde där din vinnande bonus avslöjas.

Slutord
Tomb Raider Secret of the Sword är en spännande och actionfylld videoslots med unik grafik och spännande musik. Med de häftiga funktionerna och spännande bonusspelen kan vi bara konstatera att detta helt enkelt är en spelautomat av högst klass.