Tiki Wonders

26/02/2012
Tiki Wonders

Ut i djungeln och stränderna i Tiki Wonders spelautomat till det härliga landskapet som kan liknas vid en klassisk “screensaver”. I denna fantastiska miljö finns kokosnöt-drinkar, Margaritas, pelikaner, ödlor, sköldpaddor och surfande människor. Det finns i denna spelautomat Tiki Wonders även två jackpottar, en stor och en liten. Den störta jackpotten heter “Mega Wonder Jackpot” och ligger på ett par hundratusen euro (oftast), något som motsvarar mer än en miljon svenska kronor. Den mindre jackpotten i Tiki Wonders spelautomat heter “Wonder jackpot” och är på några tusen euro. Det finns många möjligheter att vinna pengar på denna paradis-ö mitt ute i stilla havet och det gäller för dig att söka de skatter som kan ge dig alla mynt och kanske även en jackpot.

Om du hittar fem stycken surfande personer på raken i denna spelautomat Tiki Wonders, då vinner du hela 10’000 mynt. Är det så att du bara får fyra på rad så är det istället 2000 mynt, något som också är mycket bra betalt. De dansande kvinnorna kan komma att bli som bäst betalande i mynt då du vid fem exemplar av dessa vinner 400 mynt och hela 30 gratis spelomgångar. Det finns även möjlighet att få gratis spelomgångar om du får tre eller fyra av dessa dansande kvinnor och vad som också är lite fantastiskt med detta är att du faktiskt får hela tre gånger pengarna om du vinner i en gratis spelomgång.

Delfiner är vackra men betalar även bra i Tiki Wonders spelautomat. Om du får fem stycken delfiner på rad så vinner du hela tusen gånger den insats du hade på den raden. Om du således satsade 0,5 euro så vinner du alltså 500 euro. Även ödlor ger dig en härlig peng att lägga på fickan då du får hela 250 mynt om du lyckas få fem stycken på raken. Kom även ihåg att vinsterna är tre gånger så höga under free spins spelomgångar i Tiki Wonders.