Thunderfist

24/05/2012

 

Nu kan du spela den populära spelautomaten Thunderfist helt gratis hos oss på spelautomater.nu. Thunderfist är en exotisk spelautomat som är baserad på österländsk mystik. Det är som vanligt NetEnt som har skapat denna högkvalitativa bandit med riktigt snygg grafik och ljud. Nu ger vi dig möjlighet att prova Thunderfist helt gratis så länge du vill här under för att lära dig hur spelet fungerar innan du spelar för riktiga pengar.

Spela Thunderfist hos Mr Green och du får 10 free spins när du registrerar dig

Mer om Thunderfist spelautomat

I Thunderfist får du följa med långt ut i bambuskogen för att möta coola ninjor, mystiska symboler och bambupinnar så klart. Gillar du asiatiska ninjafilmer så kommer du älska Thunderfist. Denna spelautomat består av 5 hjul som vanligt och 3 rader men det finns inga vinstlinjer utan istället heter det vinstvägar. För er som inte vet hur vinstvägar fungerar så behöver symbolerna inte följa speciella mönster för att ge vinst. Det räcker alltså att tillräckligt många symboler dyker upp i närheten av varandra för att det ska bli vinst och det finns hela 243 vinstvägar i detta spel.

Thunderfist free spins

Om du lyckas få gyllene gonggonar vilka fungerar som wildsymboler så aktiveras freespins. Dina free spins rundor kommer att köras med samma insats som den insats du hade när du aktiverade freespinsen. Det som är lite unik i Thunderfist är att om du skulle vinna något på dina free spins så kommer vinsten automatiskt att multipliceras med antingen 2, 3, 4 eller 5 vilket kan omvandla en bra vinst till en enorm vinst.

Tyvärr finns det inget vanligt bonusspel i Thunderfist och vi har varit lite bortskämda med det från spel som Scarface och många andra. Trots allt är Thunderfist en kul och spännande spelautomat med snabb action och bra stämning. Det är bara att sätta igång att provspela automaten och bilda dig en egen uppfattning först innan du sätter in riktiga pengar.