Thrill Spin

30/11/2011

På den femton rader lilla spelautomaten Thrill Spin kan du uppleva en nöjespark i virtuellt format. Här finns allt från ballonger, biljetter och korv med bröd till spilld cola och pariserhjul. Bakom allt glitter, alla lampor och bergodal-banorna döljer sig även en hel del mynt som du kan vinna om du har tur. Flera tusen mynt finns att vinna och om du är tålmodig nog och har den tur som krävs så kan mynten bli dina redan idag. Om du vill ha chans på de allra högsta vinsterna i denna spelautomat så finns det en knapp det står ”Max Bet” på som gör att du kan sätta en rejäl peng men även ha chans att vinna rejält med pengar.

Spela Thrill Spin gratis

De bonusar som finns tillgängliga i spelautomaten Thrill Spin är bland annat ”wilds” som gör att du kan ersätta rutan med en annan symbol för högre vinst. Om det dock är så att du får fem stycken ”wild” så vinner du hela tiotusen mynt vilket alltså är tiotusen gånger pengarna som du satsat. Om du får fyra stycken ska du inte heller vara bitter, det motsvarar tvåtusen femhundra stycken gånger insatsen. Till sist finns även ”scatter” som vid tre eller fler kan de dig gratisomgångar (upp till 15 stycken) där du får hela tre gånger vinsten när allt är över.

Den bäst betalande symbolen i spelautomaten Thrill Spin är spökhuset som betalar hela tusen gånger insatsen som vinst. Pariserhjulet är inte heller så dumt att få fem utan då vinsten för detta ligger på runt 750 mynt vilket räcker för att få sig en rejäl slant i vinstpengar. Hästen, glassen och colaburken betalar också bra så det finns hela tiden mynt att vinna i spelautomaten Thrill Spin, men håll mest utkik efter bonusspelen och gratisomgångarna som är allra roligast.