The Invisible Man nyhet från Net Entertainment

15/11/2014

Hos den svenska spelutvecklaren Net Entertainment ligger man minsann inte på latsidan, strax efter spelsläppet av South Park Reel Chaos och infon om nya jackpotsloten Cosmic Fortune så får vi den första glimten av december månads nya slotsspel, The Invisible Man.

The Invisible Man - Police SpinsEfter första titten på spelautomaten The Invisible Man ser jag verkligen fram till lanseringen av det här spelet som är proppfullt med coola funktioner som 2 olika Walking wilds, Freespins, Re-spins, Bonusspel med mera. Den här spelautomaten är åter frukten av ett nytt samarbete mellan NetEnt och Universal Studios och är spelutvecklarens nästa varumärkes-slots som den här gången baserar sig på science fiction-storyn The Invisible Man. Spelautomaten har 5 hjul och 20 insatslinjer och med möjligheten att vinna från både vänster till höger och tvärtom.

Re-Spins

The Invisible Man respinsUnder free spins-lägen i allmänhet tas du till ett helt nytt spel där hjulen snurrar automatiskt tills alla free spins är slut. Re-spin däremot sker i huvudspelet vanligtvis efter att något speciellt händer i spelet som i det här fallet att en Walking Wild dyker upp på hjulen. När detta händer snurrar hjulen igen utan någon extra kostnad för spelaren. Det är egentligen vanliga free spins men är en utvidgning av dina ursprungliga redan betalda spinns. Re-Spins i The Invisible Man sker varje gång en Walking Wild visas på skärmen och fortsätter sedan tills den når slutet av hjulen.

Walking Wilds

Walking Wilds är en fantastisk funktion och under huvudspelet i spelautomaten The Invisible Mans dyker det upp två olika varianter, The Invisible Man Walking Wild och The Police Walking Wild. När de visas på hjulen flyttar de på sig, The Invisible Man Walking Wild flyttar ett steg i taget till vänster och The Police Walking Wild flyttar ett steg i taget till höger. De aktiverar ett re-spin vid varje flytt tills de når det sista hjulet. Detta innebär att du får ut detta mesta möjliga av varje Wilds och som kommer att öka dina vinstchanser genom att ersätta symboler för att bilda en vinnande vinstlinje. Du kan förekomma mer än en Walking Wild på hjulet i taget och om de bägge Walking Wilds kolliderar aktiveras nästa roliga funktion Police Spins Free Spins bonusspel.

Två Bonusspel

The Invisible Man bonusspelJag gillar verkligen interaktiva bonusspel för de ger videosloten en extra dimension är en extra trevlig funktion. Det första bonusspelet är Griffins´s Rage bonusspel går du med i jakten på The Ivisible Man på tre olika platser. Det här spelet består av ett Pick & Click-spel där du väljer var du ska leta och belönas med mynt och multiplikatorer.

Det andra bonusspelet är Police Spins som börjar när polisen börjar närma sig The Invisible Man under free spins-rundor. Om 4 Burning Wilds visas på hjulen följer skottlossning och platsen brinner ner till grunden med hjälp av nya Burning Walking Wilds och du kommer att få se dina vinster öka.

Slutord

The Invisible Man kommer med all säkerhet få stor uppmärksamhet när det släpps strax innan jul. Vi ser så klart fram emot en massa free spins, tävlingar och andra kampanjer i samband med spelrealesen.