Tales of Krakow

19/08/2012

I staden Krakow finns det många mystiska hemligheter som hållits hemliga i många åratal. Det är många historier som håller mysterierna vid liv och din uppgift är att försöka reda ut så många av dessa som möjligt så att du kan få reda på vart skatterna finns. Det gäller att inte vara mörkrädd för miljöerna utspelas vid ett slott på natten där drakar gömmer sig i snåren, redo att överfalla dig för att skydda de hundratusentals mynt som gömmer sig. Spelautomaten Tales of Krakow är för den som gillar mystiska miljöer och inte har något emot månskenets ljus över ett öde landskap.

Spela Tales of Krakow spelautomaten gratis online


Spela Tales of Krakow här och få 10 free spins helt gratis

Tro det eller ej, men i Tales of Krakow så är det djävulen du ska längta efter att möta. Om du möter fem stycken djävular samtidigt så vinner du hela 7500 mynt. Du ska inte bli ledsen om du bara får fyra då detta också betalar dig bra – hela 2000 mynt. I spelautomaten Tales of Krakow gömmer sig också en riddare på sin vita häst. Om du får tre av dessa på raken i spelautomatens hjul så får du 12 gratis spelomgångar, detta gäller också om du får fyra eller fem stycken symboler samtidigt. Tales of Krakow får en att tänka lite på Devils Delight när man har spelat det ett tag. I de gratis spelomgångarna är dina vinster också multiplicerade med tre – något som gör att du vinner ännu mer.

Det finns i spelautomaten Tales of Krakow också ett bonusspel som aktiveras om tre eller fler drakar dyker upp i rad i spelautomaten. I dessa bonusspel har du chans till riktigt stora vinster och spelautomaten är som mest spännande när man spelar bonusspelet. Trumpetspelaren och de gyllene skorna är även dessa bra att få i spelautomaten då 5 stycken av dessa på rak innebär en vinst på hela 500 mynt. Tales of Krakow är ett spännande spel med allt från drakar till prinsessor.