Super Lucky Frog

26/02/2012

Mystiska älvor, giftiga svampar, blyga nyckelpigor, katter med vingar och lyckliga grodor – det är precis vad du möts av i spelautomaten Super Lucky Frog. Denna spelautomat har 25 linjer som du kan spela på men du kan även vinna någon av de tre jackpottar som finns i denna spelautomat. Den minsta av dessa jackpottar i Super Lucky Frog är “Froggy”, denna ger dig ett tresiffrigt belopp i euro som vinst. “Lucky” heter den jackpot som är fyrsiffrig i euro vilket alltså kan ge dig några tiotusentals kronor. Den största av dessa jackpottar är “Super” som ger dig ett femsiffrigt belopp i euro, något som oftast blir sexsiffrigt i kronor. Det är denna jackpot som många vill åt i spelautomaten Super Lucky Frog.

Super Lucky Frog

Spela Super Lucky Frog spelautomat gratis

 

Vad du ska hoppas på i denna spelautomat Super lucky frog är att få minst tre stycken älvor med vingar på rad. Detta ger dig pengar men även upp till hela 40 free spins spelomgångar där du också får vinster multiplicerade med tre (X3). Får du tre, fyra eller fem grodor på rak så kommer du hamna i ett bonusspel där du har möjlighet att vinna någon av de tre jackpottar som finns i spelet. Till sist finns även Wild-symboler som i fem exemplar ger dig hela 7500 mynt, denna symbol kan även ersätta de flesta andra symboler i spelet för att bilda bästa möjliga kombination i Super Lucky Frog vilket aktiverar fler vinster.

Enhörningen i Super Lucky Frog spelautomat är unik och ger dig därför hela 500 mynt om du finner fem stycken av denne på raken. Även den lilla luriga älven med käpp är unik och om du finner fem av denna vinner du hela femhundra gånger den insats du har på den raden. Det gäller att ha tur och tålamod när man spelar spelautomaten Super Lucky Frog där du kan vinna allt från 2 till flera tiotusentals mynt men även någon av de tre jackpottar som finns.