Super 80s

6/11/2011

För dig som tycker åttiotalet gick förbi alldeles för fort så finns nu spelautomaten Super 80s som tar dig tillbaka till de goda tiderna med Porsche, bandspelare, joysticks, yuppies och det solblekta Miami. Det finns mycket gamla härliga stunder att återuppleva i denna spelautomat som även spelar ett härligt åttiotals-soundtrack som man bara inte kan bli trött på. Det finns mängder av sätt att vinna och hela fyrtio linjer att spela på i denna rosa-blåa spelautomat Super 80s.


Provspela Super 80s gratis här

Först och främst ska du hålla utkik efter vilka åttiotals-brickor som kan ersättas med alla andra spelbrickor förutom bonusbrickor. Om du får fem stycken wild-brickor så vinner du faktiskt också tusen mynt vilket kan motsvara upp till femtusen kronor. Det finns även ”scatter”-symboler man kan få som vid tre eller fler kan ge dig gratis spelomgångar med chans att vinna ännu mera än vanligt då även en multiplikator gör att vinsterna dubbleras när de gratis spelomgångarna pågår. Om man är ute efter spänning så kan spelautomaten Super 80s verkligen vara rätt – här finns allt du vill komma ihåg från det ljuva åttiotalet – i en enda maskin.

Något av det modernaste och fräschaste man kunde ha under 80-talet var självklart en röd Porsche och om du får fem stycken av dessa så finner du hela fyrahundra gånger din insats i myntvärde vilket som högst kan vara 0,5 euro. Samma är det med yuppie-nallen (mobiltelefonen) som du också kan få fem stycken utan vilket skulle ge dig fyrahundra stycken mynt. Om det är så att du får Porschen eller mobiltelefonen i en gratis spelomgång så gångras även vinsten med två vilket alltså kan ge dig hela åttahundra gånger din insats. Spelautomaten Super 80s är dig som verkligen älskade åttiotalet.