Subtopia

20/02/2012

Subtopia är en spelautomat från Net Entertainment med den senaste teknologin. Här nedan kan du kasta dig in i äventyret och prova Subtopia helt gratis eller spela för riktiga pengar längre ner. Du kan vinna hela 120.000 mynt i det vanliga spelet.

Prova Subtopia Spelautomat gratis

 

Subtopia Spelautomat

Subtopia är en spelautomat från Net Entertainment som lanserades i februari 2012. Den består av 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Automaten har alla klassiska funktioner som scattersymboler, wildsymboler, freespins, och multiplikator. Det finns även några unika funktioner i Subtopia som du kan läsa mer ingående om längre ner.

Du kan välja på ett mynt värde mellan €0.01 och €0.50 och mellan 1 och 10 mynt per vinstlinjer. Detta ger dig en maximal insats på hela €100 som passar alla storspelare.

Multiplier Meter

Multiplier Meter är en unik multipliceringsfunktion i spelautomaten Subtopia. Denna funktion akriveras i freespins-läget och består av 4 olika nivåer. Multiplikatorn kommer helt slumpmässigt i freespins-läget och första gången den dyker upp får man 2x multiplikator. Nästa gång får du 4 och sen 6. Därefter kommer en dödsskalle som tyvärr avslutar dina free spins.

Random Multiplier

Subptopia är en spelautomat med många multiplikator möjligheter. Denna funktion fungerar som så att det när som helst i det vanliga spelet kan dyka upp en Random Multiplier som ger dig mellan 2x och 5x på alla vinster.

Subtopia Scatters

De flesta spelautomater på nätet har idag scattersymboler och så även Subtopia. scattersymbolen i Subtopia består av en kompass som kan vara utspridd på hjulen och ändå ge vinst. Får du två eller fler scattersymboler så vinner du enligt nedan.

  • 2 scattersymboler ger dig dubbla insatsen.
  • 3 scattersymboler ger dig 4 gånger insatsen och aktiverar freespins.
  • 4 scattersymboler ger dig 25 gånger insatsen och aktiverar freespins.
  • 5 scattersymboler ger dig 100 gånger insatsen och aktiverar freespins (detta är den högsta vinsten i Subtopia).

Subtopia är en väldigt spännande spelautomat med stora vinstmöjligheter. Det som gör Subtopia lite extra kul är alla multipliers ger en ofta betydligt större vinster än man är beredd på. Man tycks även vinna ganska ofta på Subtopia jämfört med många andra spelautomater. Passa på att provspela spelet gratis hos oss på spelautomater.nu så att du kan lära dig alla funktioner innan du spelar för riktiga pengar.