10 Subtopia free spins

20/02/2012

Spelautomaten Subtopia har redan slagit världen med häpnad och nu erbjuder Redbet Casino oss 10 free spins på just Subtopia med start den 21 februari 2012. Det är ett ganska bra erbjudande som vi känner oss skyldiga att förmedla. Detta erbjudande gäller alla nya kunder som inte redan har ett konto.

Subtopia Free Spins
Hämta 10 free spins på Subtopia här

Subtopia är alltså en helt ny spelautomat från Net Entertainment som består av 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Här kan ni läsa mer ingående om Subtopia spelautomat och även provspela den helt gratis. Glöm inte bort att utnyttja erbjudandet ovan bara för 10 free spins på Subtopia kan snabbt omvandlas till väldigt mycket pengar med lite tur och gratis är gott som vi brukar säga.

Unika Funktioner
Subtopia har några unika funktioner som kan vara värda att veta lite mer om. Det finns Multiplier Meter som aktiveras i freespins-läget. Här får du en multiplikator med början på 2x och slutar på 6x. Det kan alltså snabbt bli riktigt mycket pengar här. Sen finns det även Random Multiplier i Subtopia som när som helst kan triggas och ge dig mellan 2x och 5x multiplikator. Slumpfunktionen gör Subtopia lite mer ovisst och spännande.