Spellcast

30/11/2011

Magi, trolldomar och mystiska under – det är vad som händer i spelautomaten Spellcast för den som har turen att vinna. Trollspön, grytor med konstiga ingredienser och böcker med trolldomar är något du kommer möta mycket av i den spännande spelautomaten där du kan vinna flera tiotusentals mynt som troligen kommer komma väl i användning. Det gäller att man har tungan rätt i mun och inte blir förskräckt av de horribla husen där häxor bor och trollkarlar håller hus – ta modet i högsta hugg och se om du har turen att hitta alla de mynt som gömmer sig runtom i magins värld.

Spela Spellcast gratis här

Något som du verkligen ska ha extra utkik efter är trollkarlen som kan ge dig tiotusen mynt förutsatt att du får fem stycken i rad. Tiotusen mynt motsvarar vid största insats hela femtio tusen kronor. Vad som är ännu mer spännande är självklart ”scatter” som är en symbol liknande en spåkula och om du får tre, fyra eller fem av dessa så kan du faktiskt få gratisomgångar där du även får din vinst multiplicerad med ett visst tal – riktigt förmånligt för den som också får mycket i vinst.

Högst vinst av de ”vanliga” symbolerna får du om du lyckas finna fem stycken slott i rad – vinsten blir då hela 750 gånger insatsen, lagom för att kanske nöja sig i första taget. Vad som också är mycket lönsamt är också att få fem exemplar av häxan som rör i grytan eller det magiska elixiret i spelautomaten Spellcast då detta ger dig hela femhundra gånger pengarna. Det gäller att man också ser till att få dessa högst betalande symboler när man får gratis spelomgångar med multipliceringar av vinsten då man helt enkelt kan öka sin totala vinst genom att bara ha lite extra med tur vid spelautomaten.