Simsalabim

16/12/2011

Gillar du trolleri och magi så är Simsalabim en spelautomat för dig. Det är Net Entertainment som ligger bakom Simsalabim och det är en kvalitetsstämpel i sig. Det finns mycket trolleri i Simsalabim och lyckas du trolla till det ordentligt så kan du vinna riktigt mycket pengar här. Här nedan kan du spela gratis. Vill du spela Simsalabim för riktiga pengar så rekommenderar vi att ni registrerar er hos Betsafe.

>> Spela Simsalabim hos Betsafe med riktiga pengar och få en bonus <<

Mer om spelautomaten Simsalabim

I spelautomaten Simsalabim gäller det att ha koll på magi och trolleritricks. Spelautomaten består av 5 hjul och 25 vinstlinjer. Symbolerna består precis som du ser ovan av duvor, kaniner i hattar, trollstavar och allt annat som hör magins hemliga värld till.

Du kan ändra myntvärdet på Simsalabim och spela från €0.01 upp till hela €250 per runda. Simsalabim är alltså en spelautomat som passar såväl för den som bara spelar för småpengar till den riktiga highrollern. Det finns 10 olika insatsnivåer vilket gör det möjligt att komma så högt som €250 per spelrunda.

Scatter-symbolen i Simsalabim ser ut som en glänsande box. Som ni säkert vet så är scatter-symbolen viktig. Om man får två eller fler scatter-symboler oavsett placering så vinner du pengar. Får du 3 stycken så vinner du freespins. När du sedan spelar för dina freespins så är alla vinster tredubblade och det är då du kan vinna riktigt stort i Simsalabim. Spelets högsta vinst går att nå här och den är på hela 225000 mynt. Det kan alltså ge dig en vinst på €225000 beroende på hur mycket du satsar.

Wild-symbolen i Simsalabim ser ut som en trollkarl. Som ni säkert vet så kan en wild-symbol användas som vilken annan symbol som helst för att bilda den bästa vinnande kombinationen. Får du 5 trollkarlar på rad så kan du vinna 75000 mynt på ett bräde.

Simsalabim Bonusspel

Simsalabim har även ett bonusspel som alla jagar efter. Det gäller att få tre bonussymboler på en betalande vinstlinjer med start från vänster. I Simsalabim bonusspel går det ut på att välja hattar med hjälp av sin trollstav. Målet med bonusspelet är att man ska trolla fram så många kaniner som möjligt ur hattarna. Misslyckas du så ryker det från hatten och bonusspelet är slut för denna gång. Desto högre du satsar i det vanliga spelet desto högre är vinsten i bonusspelet.

Simsalabim är en väldigt underhållande spelautomat från Net Entertainment. Det har redan gett oss timmar av underhållning och tror att många kommer att gilla den. Grafiken håller en väldigt hög klass och underhållningsvärdet är högt. Att man kan vinna över en miljon kronor gör denna spelautomat ännu mer intressant eftersom alla gillar storvinster. Prova spelautomaten gratis först så att du lär dig funktionerna. Sen kan du själv bestämma när du vill spela för riktiga pengar.