Silent Run

8/05/2013

Silent Run är en spelautomat från Net Entertainment med ett ubåtstema. Alla ni som tittat på filmen Das Boot kommer att gillar detta spelet. Symbolerna består av torpeder, båtar, ubåtar, sjukbomber och mycket annat som hör till. Det finns ett häftigt bonusspel som lyfter Silent Run ordentligt där man skjuter torpeder på båtar. Stämningen är på topp i spelet med häftiga sonarljud och snygg grafik.

Silent Run är alltså en casino slot för de av er som gillar krigsfilmer, båtar, ubåtar och liknande. Annars är det en ganska traditionell spelautomat med några specialfunktioner. Det finns bland annat Echo Wilds och ett Echo bonusspel.

Provspela Silent Run gratis

Här kan du provspela Silent Run precis som det är på riktigt. Det som skiljer är bara att du spelar för låtsaspengar och inte behöver ha ett konto.

Echo Wild

Detta är en funktion som vi på Spelautmater.nu gillade starkt när vi testade spelet. När du får en Echo Wild så hör du det klassiska sonar ljuder och då kan du upptäcka flera Echo Wilds. Det kan förvandla en liten vinst till en stor vinst eller att man går från en förlust till en vinst. Echo Wilds gör att spänningen i spelet ökar betydligt.

Bonusspel

Det omtalade bonusspelet kallas för Echo Bonus Game. Det är en typ av arkadspel du kommer in i där det gäller att titta i kikaren och skjuta torpeder på båtar. Varje torped har en multiplikator som sen multipliceras med en dold summa som finns på varje båt. Här kan det bli en hel del pengar och det är samtidigt väldigt roligt.

Summering

Silent Run är en spelautomat av hög klass och senaste tekniken. Även om det inte finns någon jackpott eller free spins så är det ett underhållande spel. Du kan vinna upp till 250 000 mynt på ett snurr och det är ganska normal maxvinst. Du kan maximalt satsa upp till €125 per runda om du vill spela för mycket pengar. Bonusspelet är något utöver det normala och det lyfter hela spelet. Gillar man krigsspel och krigstema så är det ett bra spel. Echo Wild symbolerna gör att man aldrig riktigt vet vad som händer och helt plötsligt blir en runda betydligt bättre än man trodde. Överraskningsmoment är viktigt när man spelar så att det blir spännande och omväxlande. Vi gillar Silent Run och även om det inte kommer att bli en av de mest spelade spelautomaterna så kommer den att hitta sin publik.