Secret of the Stones

4/11/2013

Secret of the Stones är en spelautomat från Net Ent som tar dig tillbaka till de gamla kelternas tid. Här möter du både trollkarlar och hittar keltiska skrifter och riter. Det är en skön spelautomat med ett avkopplande tema. Med lite tur så kan du vinna upp till 350 000 mynt och du kan provspela helt gratis här hos oss.

Secret of the Stones

Secret of the Stones är en spelautomat med 5 hjul och 25 vinstlinjer. Det finns wild symboler och de ser ut som en skäggig gammal man där det även står wild. Han kan dyka upp på alla hjul under spelets gång och hjälpa dig att bilda vinnande kombinationer.

Spela Secret of the Stones för riktiga pengar hos Mr Green

Free Spins

Om du lyckas få tre eller fler scatter symboler så aktiverar du free spins. Innan du kan börja spela med dina free spins så får du möjligheten att välja några stenar på ett stort fält. Under varje sten döljer det sig en belöning. Du kan få fler free spins, multiplikator och andra saker som du sedan får ta med dig till free spins-läget.

Du kan även tjäna free spins genom att registrera dig som ny spelare på ett casino då en hel del erbjuder gratissnurr på just Secret of the Stones när man registrerar ett nytt konto.

Secret of the Stones spelautomat

Översikt

  • Tillverkare: Net Entertainment
  • Lanserad: oktober 2013
  • Tema: Keltiskt
  • Antal hjul: 5
  • Insatslinjer: 25
  • Insats: 2,50 kr upp till 1250 kr
  • Maximal vinst: 350 000 mynt
  • Free Spins: Ja (om du får 3 eller fler scatter)
  • Återbetalning: 96,7%

Grafik och ljud

Secret of the Stones håller hög klass när det gäller grafiken precis som många andra spelautomater från Net Entertainment. Symbolerna är väldigt klara och består av mystiska keltiska symboler. Ljudet är väldigt lugnt och avkopplande.

Funktioner

Secret of the Stones bonusspel

Allt som allt så är Secret of the Stones en ganska enkel spelautomat. Det finns trots allt några funktioner som vi vill förklara lite mer om. Scattersymbolen i spelet ser ut som ett gammalt träd och det aktiverar free spins.

Om du får tre eller fler scattersymboler på valfri plats på spelautomaten så får du 10 free spins. Det finns även wildsymboler som ersätter alla andra symboler förutom scatter för att bilda bästa möjliga vinstlinje.

Sammanfattning

Secret of the Stones blir troligen inte årets mest spelade spelautomat men det kommer att finnas spelare som gillar denna typ av spel. Det är snyggt, enkelt och avkopplande att spela. Man behöver inte fundera på massa olika konstiga funktioner utan allt är lätt att förstå. Spelglädjen är hög i detta spel och med en återbetalning på hela 96,7% så ligger den bra till även där. Det är svårt att inte gilla spelet och lägg lite tid på att provspela det här på spelautomater.nu för att känna på det lite.