Secret of Horus

16/01/2012

 

De gamla egyptierna lämnade många mysterier bakom sig och alla gudar stod för någonting speciellt som vi idag har svårt att veta vad det var. I spelautomaten Secret of Horus är det solguden och många andra gudar som är objekt för att försöka hitta de vinster som döljer sig bakom fåglarna, fjädrarna och de mystiska guldpläterade texter man finner runt om i spelautomaten. Egypterna hade många skatter och kanske är det en av dessa du finner i form av mynt i Secret of Horus.

 

Det finns många legender i den egyptiska historien men vad som i Secret of Horus är den största legenden är ”scatter” som kan liknas vid en blå skalbagge med stora vingar och en guldkula. Om du får tre eller flera av denna figur så får du mängder av gratisomgångar där du kan vinna hela tre gånger vanliga vinsterna – ett riktigt bra sätt för att vinna mynt i Secret of Horus spelautomaten. Du bör också hålla ögonen öppna efter ”wild” som är en symbol liknande en mumifierad fågel. Om du få fem stycken så vinner du hela tiotusen mynt vilket alltså är 10000 gånger de pengar du satsade på den raden du vann.

Den spelsymbol som betalar näst bäst efter ”wild” i Secret of Horus är solguden som ger dig hela sjuhundrafemtio gånger insatsen på den rad du har fem stycken solgudar. Du vinner också en bra slant om du får fem stycken guldringar då detta ger dig hela 500 gånger insatsen rakt ner i fickan. Även den halvt guldpläterade guden ger dig femhundra mynt om du får fem stycken men det finns även pengar att hämta i spelautomaten Secret of Horus om du hittar fem stycken ”scatter” på raken då detta ger dig hela femhundra gånger insatsen. Har du vad som krävs för att hitta de egyptiska legenderna i Secret of Horus?