Secret Code

15/09/2011
Secret Code

Det är en kryptisk och hemlig kod som du ska knäcka i spelautomaten Secret Code. I ett tempel med munkar med onda avsikter ska du försöka lista ut den hemliga koden som kan ge dig hundratusentals med mynt. Som högst kan du i denna automat vinna fyrahundratusen mynt vilket i svenska kronor motsvarar två miljoner kronor vilket är en otroligt bra utdelning för att vara en spelautomat. Om du söker efter de stora pengarna så är det Secret Code som är den bästa spelautomaten.

Spela Secret Code Gratis

 


>> Spela Secret Code och få 100 % i bonus upp till 1000 kr + 10 free spins

För att få tillgång till bonusspelet som innebär att du ska lösa den hemliga koden så kräver det att du får tre eller fler bonussymboler på hjul 3, 4 och 5. Det kan bli stor spänning som leder till att du vinner mycket pengar men är du dålig på att lösa den hemliga koden så kan du gå lottlös därifrån. Har du turen på din sida så kan du även få gratis spelomgångar om du får flera symboler det står XORNSTO på, något som ger tur med sig. Du kan även få hela tjugo gånger pengarna du vinner i gratisomgångarna, något man inte gärna tackar nej till.

De symboler som finns och som du kan vinna mycket pengar på är bland annat prästen som ger dig fyratusen gånger insatsen om du får fem stycken på samma gång. Kvinnan som håller i den mystiska diamanten betalar tvåtusen gånger pengarna om man får fem stycken och om du får fem stycken böcker på raken – då får du hela ettusen femhundra gånger pengarna. Det positiva med Secret Code är att du hela tiden är på jakt efter de fyrahundratusen mynten som kan ge dig den rikedom man söker när man letar efter en skatt som göms bakom spelautomaten – Secret Code.