Sagan om Ringen

26/09/2011

Det finns så klart även en spelautomat som är baserad på Sagan om Ringen. Det är en ganska unik spelautomat med hela 243 olika sätt att vinna på. Det finns mängder av funktioner som gör Sagan om Ringen ännu mer intressant och underhållande. Sagan om Ringen spelautomaten tar dig till Midgård där du får träffa Frodo, Arwen, Aragon, Legolas, Elrond och många andra spännande varelser. Denna unik casino slot ger dig ett helt äventyr samtidigt som du har möjlighet att vinna pengar.

Sagan om Ringen
Spela Sagan om Ringen här

 

Denna Sagan om Ringen spelautomaten är faktiskt en förbättrad variant av föregångaren. Det man har satsat på att förbättra är grafiken, lagt till en unik progressiv funktion och Gollum är med interaktivt och guidar ditt spelande.

Sagan om Ringen funktioner

Mjukvaran som är gjord av Microgaming Software möjliggör en upplevelse i världsklass. Inte bara grafiken i Sagan om Ringen är av högsta klass utan även ljud och animationer håller väldigt hög klass. Sagan om Ringen TM video slot tar det interaktiva till en helt ny nivå. Här kan du läsa lite om huvudfunktionerna som finns.

  • Cinematic Spins TM – Det ger dig tydliga HD-bilder varje gång du spelar.
  • En högre insats ger större chans att vinna den progressiva jackpotten på Sagan om Ringen.
  • Håll ögonen öppna efter LOTR wild-symboler som ökar dina vinstchanser.
  • Gollum kan när som helst dyka upp i bonusspelet för att ge dig extra priser och free spins.
  • Får du tre eller fler ”ringar” var som helst på hjulen så aktiveras 15 free spins och en multiplikator som börjar på 2x.
  • I bonusspelet kan man vinna progressiva jackpots som kan bli riktigt stora. Det gäller att välja mellan två olika torn för att komma åt jackpottspelet.

Du ser själv hur många olika funktioner och möjligheter det finns i Sagan om Ringen spelet. Det är svårt att förklara allt i text och enklast är att själv testa det och bilda sig en uppfattning. Du har möjlighet att prova Sagan om Ringen spelautomaten helt gratis utan att ens behöva ha ett konto. Tänk bara på att det är gratis pengar du vinner, och det kan kännas ganska irriterande att vinna en storvinst när man spelar med gratis pengar.