Safari Madness

19/08/2012

Ute i savannen finns mängder av djur och här är det riktigt kul att ta sig en tur på safari för att upptäcka lite nya vyer och trevliga djur. Spelautomaten Safari Madness är en unik spelautomat på så sätt att du även kan vinna på vertikala hjul, något som annars inte brukar tillhöra vanligheterna på en spelautomat. Om du vill ha chans att vinna på alla möjliga sätt: Vertikalt, horisontellt och diagonalt – då gäller det att också satsa maximalt vilket är 64 mynt. Ett mynt kan du välja om det ska vara värt antingen tio cent eller tjugo cent (euro) – detta innebär att du alltså måste satsa minst 6,4 euro för att ha chans att vinna så mycket som möjligt på denna spelautomat.

Spela Safari Madness gratis hos spelautomater.nu

Safari Madness är ganska lik en annan poplär spelautomat vid namn Lucky 8 Line som du kan prova här. Du har höger sida av denna spelautomat möjlighet att se hur många mynt du har kvar, detta är något som kalkyleras med hjälp av att dela antal euro du har på kontot med vilket värde du har på mynten. Längst upp på automaten ser ut hur mycket du satsar (på höger sida) och hur mycket du vunnit på senaste spinnet (vänster sida).

Den figur som betalar allra bäst i denna spelautomat Safari Madness är turisten som kan ge dig hela 3000 gånger insatsen – detta sker om du får nio stycken av honom. Är det så att du ”bara” får åtta stycken så vinner du istället 1000 gånger insatsen. Det går faktiskt att vinna när man får turisten oavsett om man får 2 eller 9 – allt däremellan ger dig vinst. En annan symbol som kan vara bra att få är BAR som i tre exemplar kan ge dig hela 700 gånger insatsen men den kan också ge 500 – det beror på vilken av de tre olika BAR-figurer som kommer upp.