Robin Hood

15/09/2011
Robin Hood

Robin hood är en spännande videoslotten från Net Entertainment. Robin Hood består av 5 hjul och 20 vinstlinjer och tar dig som spelare tillbaka till Sherwood skogen. Du kan räkna med att det finns mängder av free spins och wild symboler att sätta tänderna i. Denna spelautomat har redan tagit marknaden med storm så sätt igång och jaga skattkistor, free spins och wild-symboler.

Spela Robin Hood spelautomaten gratis

Här nedan kan ni provspela Robin Hood helt gratis och först lära er spelet innan ni spelar med riktiga pengar.


Spela Robin Hood här och få en insättningsbonus på 100 % upp till €100

Vem älskar inte Robin Hood och att nu kunna spela spelautomaten Robin Hood gör det hela ännu bättre. Nu kan man till och med tjäna pengar på Robin Hood. Denna spelautomat är utrustad med en specialfunktion som kallas för Shifting Reels.

Shifting Reels – Robin Hood

Shifting Reels är en helt ny funktion i spelautomaten Robin Hood. Tack vare Shifting Reels så kan du få en multiplikator på hela 5x och spelare som får 4 pengasäck-symboler låser upp en speciell funktion där Robin Hood ska samla pengasäckar.

Robin Hood är fullt utrustad med den senaste tekniken och 3D-animationer. Har du inte redan provat Robin Hood spelautomaten så kommer du garanterat att bli överraskad av grafiken.

Robin Hood – Shifting Riches Bonus

Bonusspelet i Robin Hood heter Shifting Riches och det ger en extra bonus till spelaren som lyckas aktivera det. För att aktivera Shifting Riches så måste spelaren få tre eller fler bonussymboler på en spelad linje. Spelar du många linjer samtidigt så är chansen betydligt större att du lyckas aktivera Shifting Riches i Robin Hood.

Spelautomer från Net Entertainment

Robin Hood är ännu en av spelautomaterna från Net Entertainment. Net Ent fortsätter att leverera spelautomater i världsklass och vi fortsätter att följa utvecklingen. Varje spelautomat från Net Entertainment verkar vara bättre än den förra. Snart tar vi spelautomaterna till en helt ny nivå.