Relic Raiders

26/02/2012
Relic Raiders

Det är i spelautomaten Relic Raiders som du möter den galna djungelns fantastiska skatter. Du ska akta dig för giftiga ormar, galna apor och kannibaler men utöver detta finns det mängder av juveler och ädelstenar att hitta. Det finns hela femtio rader att vinna på i denna spelautomat och vinsterna kan bli riktigt höga på över tiotusentals mynt. Men håll hela tiden utkik så att du inte blir attackerad av de galna djur som döljer sig i Relic Raiders, men om du lyckas ta dem till fånga så kan du vinna pengar i Relic Raiders.

Springer du på fem stycken kannibaler på rak i spelautomaten Relic Raiders så vinner du hela 10 000 mynt. Du kan som högst i denna spelautomat vinna hela tvåhundra tusen mynt på ett enda spinn så det gäller att ha tur och inte ge upp i första taget. Om du får tre, fyra eller fem stycken guldkistor i denna spelautomat så aktiveras gratis spelomgångar där du även får dina vinster multiplicerade med upp till fem gånger pengarna – en riktig skatt. Får du fem stycken kannibaler på rad i en gratis bonusomgång så kommer du kunna vinna hela femtiotusen mynt om du har riktig tur.

Det finns bonussymboler att få i Relic Raiders spelautomat vid namn Relic Raiders och om du får tre eller fler av dessa så aktiverar du ett bonusspel där du kan vinna ännu mera mynt på lite roligare sätt genom att få valalternativ och så vidare. Du kan få reliker som vid fyra stycken samlade kan ge dig en mystisk vinst – kanske är det högvinsten? Se till att samla på reliker för att få ett ”Mystery win” i Relic Raiders. Andra bra betalande symboler är flygplan som i fem exemplar ger dig hela 500 mynt att glädja dig åt. Kanske gömmer det sig ännu mer i djungeln på Relic Raiders?