Reel Steal

6/11/2011

Om du är sugen på amerikansk action när den är som bäst i åttiotalsmiljö så ska du ta dig till spelautomaten Reel Steal som går ut på att man som kriminell ska ta sig jakten på guldtackorna och säcken med pengarna genom att med falskt pass, vapen och ritningar ta sig rätt. Det finns även en väldigt attraktiv diamant liggandes i en väska som man kan lokalisera för att vinna så hög vinst som räcker för att lägga vapnet åt sidan och göra något mer stillsamt. Det finns möjlighet att vinna upp till 375’000 mynt i denna spelautomat, en vinst som motsvarar över en miljon kronor.

 

Spela Reel Steal gratis


Här kan du spela Reel Steal för riktiga pengar

Det finns en gul bil som skymtar förbi lite då och då i spelautomaten och denna bil är ett ”wild-card” som ger dig möjligheten att byta ut den mot de flesta andra symboler. Är det så att du har turen att få tre eller fler dynamiter i rak så kommer du få upp till 25 gratis spelomgångar där vinsterna multipliceras med tre vilket kan skapa rena rama vinstregnet för dig som spelare. Det gäller att hålla ögonen öppna för bonusspel, gratisomgångar och speciellt multiplikatorer som kan göra dig snuskigt rik på bara några sekunder.

Om du får fem exemplar av killen ”Reel Steal” så vinner du hela 1500 mynt vilket alltså är 1500 gånger det myntvärde du har som kan vara upp till fem kronor (0,5 euro). Det gäller att satsa på att få fem av en figur för att vinna mest. Kvinnan i gul jacka och solglasögon kan ge dig en vinst motsvarande hela tusen gånger insatsen och finner du fem exemplar av maffiabossen i spelautomaten Reel Steal så är det sjuhundrafemtio gånger vinsten som gäller. Självklart vinner du även pengar om du får guldtackor, sedlar och inte minst diamanterna som döljer sig här och var i denna spelautomat fylld med action.