Ragnarök en videoslot i 3 nivåer

8/08/2015

Ragnarök är en spelautomat som har skapats av spelutvecklaren Genesis Gaming. I Ragnarök står du sida vid sida med Thor och Oden för att bekämpa ondskans makter i slutstriden med gudarna i den nordiska mytologin. Ragnarök är en spännande spelautomat där spelaren samlar in runor för att låsa upp olika spelfunktioners-nivåer. Runor adderas slumpmässigt efter varje köpt spinn och ytterligare en runa läggs till för varje aktiverad funktion.

RagnarökRagnarök har 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer och är en spelautomat där man kan välja mellan tre olika spelnivåer. När en spelare har samlat in minst 15 runor når man den andra nivån i spelet och lyckas du få 30 runor når du fram till nivå 3 i spelet. Varje upplåst nivå tar dig till nya utmaningar som till exempel får du kämpa mot några forntida monster. Belöningen kan bli stor och gudarna gynnar alltid den modigaste. De högre nivåerna i spelautomaten kan innebära olika typer av bonusar samt högre vinstchanser. Symbolerna i sloten består av asagudarna Oden, Thor, Frej, Thors hammare och Yggdrasil. Wild-symboler ersätter i vanlig ordning alla andra symboler utom scatters.

Insatser

Det här är videoslot med ett speciellt tema men är ändå utformad som en traditionell spelautomat med 5 hjul, 3 rader och 25 vinslinjer. Du kan välja hur många vinslinjer du vill aktivera och myntvärdet kan du justera mellan 0.01-10 euro vilket innebär att den lägsta insatsen med alla insatslinjer aktiverade blir €0,25 och högsta blir €250. Ragnarök är med andra ord ett spel för både storfräsaren och för dig som vill spela med lite lägre insatser.

Spela bonusspelet

För att nå bonusspelet i Ragnarök så måste du samla in de runor som dyker upp på hjulen. De dyker upp helt slumpmässigt och när det sker kan du vinna free spins i spelet ”Thor vs Jor free spins. När du samlat in 15 runor får du spela bonusspelet ”Freyr vs. Surtr Pickém. Får du hela 30 run-symboler kan du vinna ännu fler free spins i spelet ”Odin vs Fenrir free spins. Bonusspelens namn är hämtade från välkända karaktärer i den fornnordiska mytologin.
Spelfunktioner i Ragnarök är scattersymboler, wildsymboler, gratis free spins samt en bonusrunda. Både grafiken, funktionerna och ljudeffekterna imponerar i den här videosloten och det märks att det inte är ett hafsverk utan här har man tänkt på allt.

Alla vinster multipliceras med det antal mynt som du satsat per insatslinje, utom scatters.

Vid optimalt spelande ger Ragnarök följande teoretiska vinst RTP.

  • Nivå 1 – 94,50 %
  • Nivå 2 – 95,28 %
  • Nivå 3 – 96,52 %

Du kan spela spelautomaten Ragnarök hos Mr Green och Unibet.