Pirates Gold

19/08/2012

Pirater och guld går verkligen ihop. Pirater älskar guld och det är något de är ute efter hela tiden på sina turer på de stora haven. Med hjälp av ett piratskepp ska du hitta skatterna som kan ge dig de stora vinsterna som döljer sig på andra sidan spelautomaten Pirates Gold. I denna spelautomat möts du av mängder av symboler så som flaggor, svärd, kanoner, papegojor och snäckor. Det finns en hel del skatter att hämta och det gör du bäst genom att ha tålamodet i högsta hugg och en del tur.

Spela Pirates Gold gratis här på spelautomater.nu

Det finns totalt fem hjul på tre rader i denna automat och en maximal insats motsvarar 90 mynt – då har du störst chans på skatterna. Det finns ett mycket underhållande bonusspel i spelautomaten Pirates Gold som gör att du kan vinna mängder av mynt men det gäller att veta hur man gör.

Först och främst ska det komma upp tre eller fler piratmynt på raken från vänster för att bonusspelet ska aktiveras. I själva bonusspelet ska du använda din kanon för att skjuta ner fiendens skepp och du kan då vinna tio, femtio eller hundra gånger din insats så det gäller att skjuta rätt som en riktig pirat. Det kan dock vara så att du faktiskt träffar ett skepp som har den gyllene nyckeln och du hamnar du i ett riktigt spännande andra bonusspel där du kan vinna ännu mera mynt. Du ska i detta bonusspel hjälpa papegojan att använda nyckeln för att öppna rätt av de fem kistorna som finns i grottan – om du hittar en med vinst kan du vinna upp till 1000 gånger din insats. De andra kistorna innehåller hundra, tvåhundra och femhundra gånger insatsen så det är inte heller fy skam. Ta på dig pirathatten och spela Pirates Gold för att hitta alla mynt.