Piggy Riches

22/09/2011
Piggy Riches

Vem vill inte bli grisigt rik? Med spelautomaten Piggy Riches kan du försöka uppnå drömmen många har – att bli grisigt rik och bara leva ett grisigt liv liggandes i hav av pengar. Men för att få dessa enorma summor pengar så krävs det att man är duktig på att jaga säckar med guld och diamanter. Spelautomaten Piggy Riches kan betala dig hela 360’000 mynt, något som motsvarar över en miljon svenska kronor – pengar man kan använda till precis vad man vill.

För att hamna i den grisigt lyckliga situationen att man får gratis spelomgångar så krävs det att den rika griskvinnan dyker fram i tre exemplar bredvid varandra. Man kan då få flera gratisomgångar i kombination med att man kan få upp till sex gånger pengarna man vinner väl inne i bonusomgångarna. Har du riktigt tur så kan den rike grismannen med hög hatt och en käpp i guld även dyka fram för att ge dig möjligheten att ersätta honom med någon annan symbol, något som kan hjälpa dig att snabbare vinna pengar i spelautomaten Piggy Riches.

Om du får fem stycken säckar med guld och diamanter samt en och annan stor juvel så vinner du otroliga tvåtusen gånger din insats. Du kan alltså vinna tiotusen kronor på att bara spinna spelautomaten. Om du har riktig tur så får du detta inne i ett bonusspel, något som skulle kunna generera dig ännu mer pengar genom att vinsten multipliceras så att du blir grisigt rik precis som grisarna i Piggy Riches. Om du lyckas finna fem stycken guldsedlar i Piggy Riches så får du en vinst motsvarande tusen gånger den insats du satte och om du råkar springa på fem stycken grisnycklar som går till fem riktigt fräscha bilar så får du 750 gånger pengarna. Det ska vara roligt att bli rik som en gris – i spelautomaten Piggy Riches.