Pacific Attack

19/08/2012

Tillbaka till andra världskriget där man möter fallande bomber, kaptensmössor, medaljer, flygplan och hoppande piloter. Du kan i spelautomaten Pacific Attack spela på totalt 15 linjer och spänningen blir som högst när det handlar om att överleva attacken vid stranden och helst undkomma med ett och annat mynt. Totalt går det att vinna upp till 300’000 mynt på ett enda spinn, men det gäller att verkligen ha turen på sin sida. Ladda bössan, ta på dig hatten och uniformen för att ge dig ut i jakten på alla mynten – någonstans finns dem och de kan bli dina.

Prova Pacific Attack spelautomat gratis hos spelautomater.nu

Något som är önskvärt att få 3, 4 eller 5 i rad av är fotografier på en vacker kvinna – detta kan ge dig mellan tio och trettio gratisspinns men även upp till 200 mynt. När dessa gratisspinns spelas så multipliceras alla vinster du vinner med tre vilket gör att du kan hinna vinna en rejäl slant om du har tur under gratisomgångarna. Det finns även en symbol liknande en pilot som kan ersättas med andra symboler (inte bonus) men om det är så att du får fem stycken av denna så vinner du istället 5000 mynt och om det är under en omgång av gratisspinns så blir det tre gånger mer – hela 15000 mynt.

I spelautomaten Pacific Attack finns det även ett bonusspel som aktiveras om det är så att du får 3 eller fler symboler liknande flygplan på raken. Detta bonusspel kan göra att du vinner upp till en kvarts miljon mynt så det gäller att man sitter och hopas på de av dessa flygplan på raken. Många tycker det är otur att simma på fem stycken flytande bomber men i ditt fall vinner du 500 mynt om detta skulle ske i spelautomaten Pacific Attack.