Nya spelautomater från Microgaming

14/10/2010

Microgaming har gjort det igen! Nu under oktober månad har faktiskt mjukvarujätten än en gång släppt fyra nya spännande slotsspel. Varje månad är det MicroGamings mål att glädja sina spelare med nya imponerade spelautomater och denna månad är alltså inget undantag. Spelautomaterna har givetvis olika teman från monstertema, havstema, och djungeltema till tyskt ölfesttema och som du förstår så finns det en spelautomat för alla oavsett intresse. De nya slotsspelen hittar du på alla de onlinecasinon som använder MicroGamings tekniska plattform och mjukvara. Här skriver vi lite kort om varje spelautomat.

Dolphin coast

Den nya spelautomaten Dolphin coast har havstema med turkosblått hav och simmande delfiner. Det här mästerverket till slots tar dig med till livet under havsytan. Spelautomaten har 5 hjul och ger dig hela 3125 sätt att vinna på och detta spel bjuder på utökade möjligheter till belöning och är en riktigt underhållande spelautomat. Här finns också den populära Gamble-funktionen som låter dig som spelare dubbla dina vinster.

Tiger Eye

Tigers Eye Slots är ett femhjuls och 40 insatslinjer videoslotsspel där Tigern står i centrum. Detta är spelautomaten som tar dig med på spännande äventyr in i den djupa indiska djungeln. Staplande wilds, frispel, eskalerande multiplikatorer och scatter-möjligheter är vad som väntar på dig men även en speciell funktion där vinster kan fördubblas och t.o.m. fyrdubblas om turen är med dig.

Monster in the closet

Den här nya spelautomaten kommer nog att bli väldigt populär, speciellt nu när vi närmar oss Halloween. Spelet har alltså ett spöktema som många gillar och här möter du förutom förvridna spöken också dansande skellett och andra övernaturliga gestalter. Spelautomaten är ett 5-hjuls spel, den har 50 vinstlinjer och en hel massa bonusfunktioner, inkl free spins, wilds, scatter och multiplikatorer så högt som x 75.

Steinfeset

Slutligen kan du som gillar öl och fest få ditt lystmäte tillfredställd med denna spelautomat som har just tysk ölfestival som tema. Denna slots har wilds, free spins och en bonusomgång vid namn ”Beer Chug bonusen” som aktiveras om du får upp tre eller fler ölsejdel-symboler samtidigt. I denna bonusrunda träffar du på glada öl-entusiaster som kan ge dig fina priser. Vinsterna multipliceras här med dina totalt antal satsade mynt.