NetEnt släpper kända spelautomater med jultema

31/08/2015

Det är nästan fyra månader kvar till jul men redan nu har den svenska spelutvecklaren Net Entertainment gått ut med info om att de kommer att kommer att ta fram jul-versioner av vissa befintliga videoslots. De utvalda spelautomaterna som är på tapet för att omskapas i lite juligare versioner är Flowers och Fruit Shop. Det troliga datumen när dessa två julversioner kommer att släppas är den 1 december 2015, vilket är ett ovanligt datum för spellansering från NetEnt som alltid brukar släppa sina spel i slutet på varje månad. Titlarna på nyutgåvorna blir Flowers Christmas Edition och Fruit Shop Christmas Edition. Vi vet ännu inte hur julversionerna av de kända spelen kommer att se ut och vi får hålla oss i spänd förväntan till den 1 december.

Julkampanjer på julspel

Fruit ShopVarje jul kör onlinecasinon roliga kampanjer och freespins-erbjudanden på spelautomater med jultema och eftersom NetEnt inte har några speciella julspel så gissar vi att det är därför NetEnt nu gör om två favoriter till Christmas Edition.

Det är svårt att säga om Flowers och Fruit Shop Christmas Edition slots bara kommer att ha några extra juliga symboler som till exempel snö, tomtar och julgranar eller om spelet kommer att ha nya funktioner också. Det vore kul om de adderade vissa funktioner med vintertema, kanske en julklapp som wild-symbol eller en snöfunktion där snöflingor virvlar runt på hjulen för att vända symboler till wilds. Vi får som sagt vänta ett tag till innan vi får veta mer om dessa julspel.

Andra nya spel

FlowersHook´s Heroes blir nästa spelautomat från Net Entertainment och den kommer att lanseras den 23 september 2015. Som du kanske redan har gissat av spelets titel så är temat Kapen Hook. Sloten kommer med flera intressanta bonusfunktioner så vi har verkligen något att se fram emot i slutet på september.

Senare under hösten kommer förmodligen NetEnt också att släppa den omtalade Guns ´n Roses-sloten som varit på gång under hela det här året. Vi har dock inte hört ett ljud om den här sloten sedan dess men vi förväntar oss att spelet släpps under hösten och att det blir en riktigt het spelautomat med många innovativa spelfunktioner.