Mystery Mansion

19/08/2012

I spelautomaten Mystery at the Mansion möter du mystiska personer som alla är misstänkta i ett mord som begåtts. Man finner ett vapen, ett brev med en kniv i och gift i en flaska. Det finns förstoringsglas för din hjälp och det gäller att lösa mordet på the Mystery Mansion. Det finns totalt 25 rader att vinna på och det är upp till dig om det är dags att satsa stort och kanske också vinna stort. Att ha tur är en stor fördel men tålamod kan vara ännu viktigare. Det gäller att man är varsam så att man själv inte blir ett offer på the Mystery Mansion som har många historier om förgiftningar och mord.

Spela Mystery Mansion spelautomat gratis här

Det finns ett antal ”scatter”-symboler som du kan känna igen då de ser ut som Mystery Mansion. Om det är så att du får tre eller fler av dessa symboler på rak i spelautomaten så kommer du få upp till 30 gratis spelomgångar i spelautomaten, något som gör att du kan vinna ännu mer pengar. Du har under dina omgångar som är gratis även möjlighet att få dina vinster multiplicerade så att de blir ännu större än tidigare förväntat. Om du har tur kan du även få fem stycken detektiver på rad i spelautomaten, du får då hela 7500 mynt utbetalt, något som kan motsvara väldigt mycket pengar om du satsat maximalt. En annan detektiv som ni säkert känner till är Jack Hammer vilken även det är en populär spelautomat.

I spelautomaten Mystery at the Mansion finns det även bonusspel tillgängliga om du har riktig tur, det är här du kan vinna de stora pengarna. Genom att få tre, fyra eller fem amiraler på rad i spelet så aktiveras bonusspelet där du själv kan välja olika alternativ som kan få dig försöka vinna så mycket som möjligt. Andra bra betalande symboler is spelautomaten är också giftflaskan och brevet med ett svärd i.