Microgaming lanserar nya spel på sin multiplayer plattform

26/06/2015

Casinospels-utvecklaren Microgaming har lanserat tre nya titlar på sin multiplayer-plattform som inkluderar den populära Terminator 2-sloten. Vid sidan om Terminator 2 så kommer spelleverantören även att rulla ut Centre Court och en uppdaterad HD-version av sitt populära turnerings-spel Sure Win.

Centre Court och Terminator 2

Terminator 2 tournamentCentre Court är en spelautomat med 5 hjul och 9 vinslinjer som har tennismästerskap som tema. Centre Court finns tillgänglig som turnerings-slot på Microgamings nedladdningsbara och flash plattformar. Spelet kommer att användas för nätverks-turneringar, där man erbjuder en prispott på 25 000 kr, som kommer att pågå mellan 29 juni och 12 juli 2015 vilket sammanfaller med Wimbledon Tennis Championships.

Denna nätverksturnering kommer att få sällskap av en turnerings-version av Terminator 2 som först gick live förra året. Spelet innehåller klipp och soundtrack från den klassiska filmen samt ett antal specialfunktioner. Terminator 2 kommer att lanseras på multiplayer-plattformen den 1 juli 2015.

Releasen kommer att bli promotad med multiplayer nätverks-eventet, T-100 000 som erbjuder en prispott på € 100 000 och som pågår mellan den 1 juli och 3 augusti 2015. De 100 bästa spelarna kommer att säkra ett cash-pris och den spelare som kommer på första platsen vinner €10 000.

Uppdaterad version av Sure Win

Sure Win Cup TournamentTill slut kommer en uppdaterad version av Sure Win att lanseras och den har återskapas i HD med hjälp av widescreen-funktionalitet och med uppdaterad grafik för att få den i linje med leverantörens samtida multiplayerspel. Spelet kommer att användas vid de kvartalsvisa turneringarna, Sure Win Cup som erbjuder en prispott på €10 000.

Nätverks-turneringar

Efter att ha investerat i turnerings-administration, konfiguration och rapporterings-moduler tidigare i år, är nu Microgaming i ett fantastiskt läge att rulla ut några nya spännande multiplayer-titlar tillsammans med rubriker som ”Nätverks-turnering”. Med lanseringen av Centre Court och Terminator 2 på sin Multi-player plattform är spelutvecklaren bara i början av något stort som är på gång.

Om Multi-player

Microgamings multiplayer-slots för spelare tillsammans på Download, Flash och Quickfire. Community-spel finns tillgängliga på alla tre plattformarna och ger spelare chansen att spela och chatta sida vid sida i gemensamma spelrum. De kan även ladda upp sina egna avatarer med hjälp av ett enda alias-system som sträcker sig över flera produkter och plattformar. Turneringar är också tillgängliga på alla tre plattformarna där spelare tävlar om att vinna med hjälp av chips och mynt.