Mega Joker

11/03/2012

Mega Joker spelautomat är en omtyckt vinstgivande automat från Net Entertainment som har 2×3 hjul och 5 vinstlinjers. Mega Joker är en traditionell enarmad bandit med de typiska joker- och fruktsymbolerna. Spelautomaten har 3 snurrande hjul där det gäller att få till vinstgivande symbolkombinationer. För varje mynt du satsar aktiverar du en ny vinstlinje och när hjulen stannar kontrollerar datorn kombinationerna av symboler på varje aktiverad vinstrad.

Mega Joker spelautomat

Mega Joker spelautomat har ett grundläge, Supermeter-läge och erbjuder dessutom en progressiv jackpot. Du kan spela Mega Joker med riktiga pengar men du kan också provspel den helt gratis. När du spelar för riktiga pengar kan du satsa mellan €0.10 – €1.00 per vinstrad i grundläget.

Slumpmässig Progressiv Jackpott i Mega Joker

Den slumpmässiga progressiva jackpotten är en ständigt växande vinstpott, du kan alltid se den aktuell jackpott-summan längst ned bredvid Bet-knappen i spelet. Varje gång någon spelar på Mega Joker spelautomat så läggs en del av insatsen till den progressiva jackpotten som alltså växer efter hand och kan bli riktigt stor. För att ha chansen att vinna jackpotten måste du satsa maximalt 10 mynt per snurr.

Supermeter läge

Mega Joker

Maxvinst i grundläget är 2000 mynt och du hamnar automatiskt i supermeterläge vid vinst. Det krävs dock att du har satsat maximalt för att du ska kunna hamna i Supermeter-läget. Högre insatser krävs i Supermeter-läge än i grundläget, även i Supermeter-läget är maxvinsten 2000 mynt. Beloppet du vinner flyttas upp till displayen på spelautomaten. Du kan välja att satsa 20, 40, 100 eller 200 mynt i Supermeter-läge. En Joker på mittenhjulet ger en hemlig vinst mellan 100 och 2000 mynt vid en insats på 100 mynt.

Vinstgivande spelautomat

Trots att Mega Joker är en ganska enkel spelautomat utan speciella effekter, bara ljudet av snurrande hjul och plingande, blinkande lampor så är den här banditen riktigt populär. Att många väljer att spela på Mega Joker beror naturligtvis på att många spelare får in fullträffar på den ständigt växande och generösa progressiva jackpotten.