Lucky Angler

25/11/2012

Lucky Angler: A Snowy Catch är en spelautomat från svenska spelutvecklings-företaget Net Entertainment. Det här är väl inte Net Ent mest uppseendeväckande spelautomat men den har bra grafik, ljudeffekter och en del funktioner som gör den värd att spela på. Lucky Angler har vinterfiske som tema och det passar perfekt när den nu lanseras så här i slutet på året. Spelautomaten har en cool grafik som bland annat bjuder på ett fiskstim som simmar fram och tillbaka bakom hjulen.

Spela gratis

Lucky Angler har 5 hjul, 3 rader och 15 vinstlinjer som med hjälp av funktionen Win Both Ways kan dubbla dina vinster eftersom 15 vinstrader plötsligt kan bli 30 till antalet. Symbolerna består av olika sorters fiskar men också av en hummer och en gammal stövel som man tydligen också kan få på sitt fiskespö när man vinterfiskar.

Lucky AnglerWin both Ways
Som vi redan nämnt som har Lucky Angler den populära funktionen ”Vinn på två sätt” vilken innebär att du kan vinna på symbolkombinationer både från höger till vänster och från vänster till höger. Den här funktionen dubblar direkt dina vinstchanser och gör det extra spännande att spela på Lucky Angler.

Wild-Symboler
Många spelautomater från Net Ent har wild-symboler som är en symbol som kan ersätta andra symboler för att bilda vinnande kombinationer. I Lucky Angler har wild-symbolen en specialfunktion den blir nämligen en Sticky Wild när den ingår i en vinnande kombination. En Sticky Wild stannar kvar på hjulet medan de andra hjulen spinner vidare. Detta är en gratisfunktion som fortsätter tills inga nya vinnande kombinationer dyker upp. Funktionen innebär att du kan få flera vinstrundor i en följd.

Free Spins
I vanlig ordning så är det scatter-symboler som aktiverar free spins-läget och på Lucky Angler kan du vinna upp till 20 free spins-rundor. När free spins-rundorna start finns redan en wild-symbol på mittenhjulen vilket så klart ger större vinstchanser.

Slutord
Det vi saknar i Lucky Angler är ett integrerat bonusspel men vi gillar grafiken och specialfunktionerna och med tanke på att man kan vinna upp till 205 500 mynt så kan vi trots allt rekommendera spelautomaten.