Lucky Angler nästa spelautomat från Net Entertainment

26/10/2012

Snart kan du prova fiskelyckan i Lucky Angler: A Snowy Catch som är titel på nästa spelautomat som Net Entertainment kommer att släppa under oktober. Med lite tur fiskar du upp de stora skatterna från havets botten annars kanske du bara får napp på någon gammal stövel. Lucky Angler kommer med vinterkylan för att ge dig stora vinster och härlig underhållning under hela vintern. Spelautomaten har inte bara ett coolt tema och specialeffekter utan kommer också med 3 funktioner som kommer att få dig på kroken direkt.

Spela NetEnt casinospel hos Mr Green
Bli medlem redan nu hos Mr Green så kommer du att kunna spela Lucky Angler direkt när den lanseras på spelsajten. Alla nya kunder belönas med 10 gratis free spins på den populära NetEnt spelautomaten Starburst och upp till 1 000 kr i bonuspengar vid första insättningen.

Lucky Angler

Win both way
Lucky Angler har alltså djuphavsfiske i Arktis som tema, spelautomaten har 5 hjul, 3 rader samt den häftiga funktionen ”Win both Ways”. Med rätt bete på kroken kan du vinna upp till 205 500 mynt på varje spinn på Lucky Angler. Banditen ger dig möjlighet att fånga fiskar, humrar och allehanda andra godsaker från det iskalla havet. Att få napp på storgäddan under dessa förhållanden är ett tufft jobb i verkliga livet med i den här sloten har NetEnt gjort det superenkelt för dig genom att ge dig en trio med bonusfunktioner.

1. Ditt första bete är funktionen ”Win both Ways” som gör att du kan vinna från vänster till höger och tvärtom. Den här funktionen fördubblar spelarens chanser till stora vinster eftersom den automatiskt ger dubbla utbetalningar om 5 lika symboler dyker upp på en vinstrad.
2. Den andra funktionen som får dig fast är Sticky Wild-symbolen, de dyker upp på hjul 2 och 4 i huvudspelet men så fort du hamnar i free spins-läge blir du belönad med en sticky wild på mitten hjulet som kan hjälpa dig till stora vinster i den här kalla videosloten.
3. Den tredje funktionen är scatter-symboler och free spins bonusspel.

Lucky Angler bjuder på imponerande animationer från scatter-symbolerna till big wins. Om du få en stor vinst i Lucky Angler kommer ett helt fiskstim att simma över skärmen för att låta dig veta att du har vunnit.