Lucky 8 Line

19/08/2012

Denna spelautomat har no hjul och totalt åtta linjer. Det går att vinna på alla tre olika horisontella linjer men även de tre vertikala och horisontella linjerna som spelautomaten Lucky 8-line består av. Du kan satsa som mest 64 mynt och som minst 1 mynt. För att aktivera alla möjliga kombinationer av vinster på Lucky 8-line så krävs det dock att man har en maximal insats för bästa möjlighet att vinna men även för att det är roligast. Värdet på ett mynt kan man bestämma för att vara antingen 10 eller 20 cent (euro) vilket avrundat motsvarar ungefär 1 till 2 kronor.

Prova Lucky 8 line spelautomat gratis här

Du kan hela tiden i denna automat hur många mynt du har kvar motsvarande till vad det är för värde på varje mynt. Om du till exempel har 100 euro insatt på ditt konto på casinot och du väljer myntvärdet 10 cent så har du således 1000 mynt tillgängliga att satsa. Om du istället har valt 20 cent per mynt så är det naturligt 500 mynt du har kvar. För att du inte ska behöva sitta och själv hålla reda på detta så finns detta alltså redovisat på höger kant av denna spelautomat. Lucky 8 Line är faktiskt ganska lik det populära Jackpot 6000 så vi tror att fler och fler kommer att spela denna.

Om du får tre stycken sjuor så betalar detta 200 gånger insatsen vilket alltså betyder att om du satsar 10 cent så kan du vinna 20 euro. Det finns även ”BAR”-symboler av två olika sorter där den ena kan ge 100 gånger insatsen och den andra 50. Om du får nio stycken sjuor, det vill säga att alla hjul har en sjua så vinner du den maximala vinsten vilket är 1000 gånger insatsen. Oavsett hur många sjuor du får i denna spelautomat så vinner du alltid någonting, förutom om du bara får en enda. Men om du får 2, 3, 4 eller något annat upp till 9 så vinner du.