Lost

8/03/2012

Lost är en 3D spelautomat från BetSoft Gaming och det är den 15:e spelautomaten i Slots3-serien. Temat är Egypten och dess bäst bevarade skatter och hemligheter. Här möter du den nyfikna relikjägaren Dr Dakota Bones och hans medhjälpare Farooq. Lost är en spelautomat med riktig snygg grafik som innehåller multiplikatorer från 1 x din insats till 5 x din insats utöver 4 bonusspel. Lost spelautomat har en unik funktion som innebär att du vid varje vinst tjänar extra free spins via multiplikatorns respins- funktion. Om du gillar free spins spelautomater som är packade med wilds och massor med vinster kommer du att älska Lost.


<< Spela Lost spelautomat på Mr Green Casino här >>

Lost Spelautomat

Lost spelautomat

Lost spelautomat innehåller 5 hjul, 3 rader och 30 vinstlinjer och du kan välja storleken på din insats där du kan satsa mellan 0,02 och 0,50 krediter med en maxsatsning på 75 krediter per runda. Symbolerna består av fornegyptiska symboler såsom mumier, skarabéer, förgyllda masker, anchsymboler med mera. Lost innehåller också en del specialsymboler och specialfunktion som du kan läsa mer om här nedan.

Wild-symboler
Stavsymbolen fungerar som en wild-symbol och dyker upp på mittenhjulet och expanderar då över alla hjulen. Wild-symbolen ersätter alla andra symboler och ökar naturligtvis dina vinstchanser rejält.

Click Me

Click Me är en funktion som är vanligt förekommande på spelautomater från BetSoft. I Lost aktiveras funktion om en liten apa dyker upp på det fjärde hjulet. Klicka på rutorna där det står ”click me” och hämta så många vinster som möjligt. Fortsätt att klicka på rutorna tills du hamnar på en ruta där det står ”collect” då återgår spelet till normalläge.

Lost Bonusspel

Stenögonen är scatter-symboler och 4 av dessa på hjulen aktiverar en bonusrunda. Här besöker du gravkammaren där du ska hjälpa arkeologen att välja rätt dörr, se dock upp så att du inte väcker den elaka mumien till liv.

Center Reel Respins

Lost spelautomat innehåller en riktigt trevlig funktion och det är Center Reel Respins som innebär att varje gång du får till en vinnande kombination spinner mittenhjulet en extra gång, helt gratis. För varje extraspinn ökar vinstmultiplikatorn och du kan vinna så mycket som 5x insatsen med hjälp av multiplikatorn. Det här är med andra ord en väldigt vinstgivande funktion.