Koi Princess

31/10/2015

Koi Princess är en spelautomat från Net Entertainment. Den här gången är det ett animerat japan-inspirerat spel som verkligen kommer att fånga spelarnas intresse. Sloten har standardformat med 5 hjul och 20 vinstlinjer men erbjuder hela åtta imponerande spel-funktioner som bland annat scatter-symboler, wild reels, bonushjul och free spins. Koi Princess kommer till ditt närmaste NetEnt-casino den 24 november 2015.

Koi PrincessBland symbolerna kan vi nämna drakar, koi-fiskar samt en del andra standard-symboler som bokstäver. Man kan tänka sig att NetEnt har tittat på japanska Manga-serier när de har skapa videosloten Koi Princess som är ett förtrollande spel i ljusa färger i lugn och avslappnad miljö. Traditionell japansk musik fulländar det orientaliska temat och ger en rofylld spelupplevelse.

Fullspäckad med spelfunktioner

Koi Princess är en imponerande spelautomat som är fullspäckad med spelfunktioner. Här hittar vi alltså ett flertal spännande funktioner och spelaren bjuds bland annat på slumpmässiga funktioner, upphetsande bonusspel samt ett Bonus bet-läge.

Koi Princess kommer att hålla spänningen vid liv under huvudspelet då 4 slumpmässiga funktioner kan dyka upp när som helst. Du få välja 1 av 3 koi-fiskar för att se vilken funktion du får spela och någon av följande funktioner kommer att aktiveras. 5-Hit Random, Random Wild, Wild Reels Random, Bonus Activation Random.

Nu ger vi oss på de bonusfunktioner som kan spelas när 3 bonussymboler visas samtidigt på hjul 1, 3 och 5. Nu kommer du att bli belönad med en slumpmässigt vald bonusfunktion. Om du får 2 bonussymboler på hjulen kan en 3e bonussymbol läggas till på hjulen.

Bonusfunktioner

Koi Princess pick meHär beskriver vi de 4 bonusfunktionerna som kan triggas igång när du fått 3 bonussymboler.

  • Sure Win Free Spins – Denna funktion kommer att inledningsvis ge dig 10 free spins. Vinster vid varje free spins kommer minst att vara lika stor som det du vann när du aktiverade funktionen förutom 1a free spins. För free spins 1-5 kan wilds adderas slumpmässigt på antingen hjul 1, 2 eller 3. Efter free spins nummer 5 kommer en extra wild slumpmässigt adderas på hjul 3, 4 eller 5. Positionerna för de slumpmässiga wilds ändras för varje free spins.
  • Wild Reels Free Spins – Även här vinner du 10 free spins med mellan 1 och 5 slumpmässiga hjul täckta med wild-symboler. Dessa ändras vid varje freespin men du kan få upp till 5 wild reels med höga vinster.
  • Coin Win – Denna funktion ger dig ett cash-pris med en slumpmässig multiplikator på mellan 15 och 30 gånger din insats.
  • Koi Princess stop

  • Bonus Wheel – Det här bonusspelet kan ge dig ett cash-pris och aktivera de 2 freespins-spelen, Sure Win Free spins eller Wild Reels Free spins. Bonushjulet är ett hjul i tre nivåer med 12 platser på varje och du kastar tärningen för att flytta runt på hjulet för att samla in priser. Håll utkik efter pilsymbolen eftersom denna förflyttar dig till nästa hjul med ännu större vinster. Om du når mitten av bonushjulet, kommer du att få Jackpot Coin Win-symbolen med en slumpmässig multiplikator med ett värde som väljs. Det minsta du kommer att vinna här är 25 gånger din insats och maxvinster är på 1000 gånger din insats med en dubbel upp-funktion.

Som du ser så har Koi Princess en massa bonusfunktioner men det är Bonus Wheel funktionen som kan ge dig de största vinsterna i spelet med en grym 1000 gånger din insats men även funktionen Wild Reels Free Spins kan förse dig med stora vinster.

Koi Princess Snabbfakta
Spelutvecklare – Net Entertainment
Antal hjul – 5
Antal vinstrader – 20
Total mynt – 1-10
Myntvärde – 0,20-200
Bonusspel – 8
Free spins – 10
Maxvinst – 1000 gånger insatsen