Kings of Chicago

24/08/2011
Kings of Chicago free spins

Kings of Chicago lanserades på de flesta casino i slutet av augusti 2011 och är skapad av Net Entertainment. Kings of Chicago tar de vanliga funktionerna från Video Poker och sammanfogar det med en spelautomat med gangstertema. Det finns massvis med nyskapande funktioner som ”Gratis Giv” som har ersatt free spins. Dessa aktiveras när du får tre eller fler scatters.

Spela Kings of Chicago gratis

Vi har tyvärr ingen möjlighet att låta er provspela Kings of Chicago hos oss på spelautomater.nu men det går att provspela nedan även om ni inte har ett konto. Vill ni spela för riktiga pengar så får ni en bonus på 100 % upp till €100 när ni gör er första insättning.

Kings of Chicago
I Kings of Chicago så har man ersatt de vanliga symbolerna med en kortlek och du satsar pengar på vinnande pokerhänder som dyker upp. I början av varje runda så får du 15 kort från kortleken och de läggs ut 3×5 på skärmen. För att vinna behöver du en kombination av tretal eller högre så det kan vara bra att lära sig enkla pokerregler om man ska spela Kings of Chicago. För att öka spänningen ännu mer så finns det en joker i leken. Jokern kan bytas ut mot vilket kort som helst och den dubblar vinsten när den är med i en vinnande kombination.

Kings of Chicago är ett nyskapande spel som tar spelautomaterna ett steg längre. Net Entertainment har verkligen lyckats när man tar ett populärt kortspel och lyckas omvandla det till en spännande spelautomat.

Fakta: Kings of Chicago

Speltyp: Video Poker och Spelautomat
Utvecklad av: Net Entertainment
Kort, linjer: 52 kort, 1 joker, 5 vinstlinjer
Pokerhänder: Tretal eller högre för vinst
Progressiv: Nej
Bonusspel: Gratis Giv (free spins)
Wildsymboler: Jokern
Scattersymbol: Ja, kort med Scattermärkning
Insatsnivåer: 1 – 10
Myntvärde: 0.01 – 50 (€)
Free Spins: Får du tre eller fler Scattersymboler så aktiveras ”Gratis Giv”.
Autoplay: Ja
Högsta vinstkombination: Natural royal flush 10 000 x myntvärde (20 000 under gratis giv runda)
Maximal vinst: 200,000 mynt på en vinstlinje