King Kong

21/03/2012
King Kong

King Kong casino spelautomat är en av de mest imponerande spelautomaterna från spelutvecklingsföretaget Cryptologic. Videosloten tema är den kända gorillan King Kong, från filmen med samma namn, har 5 hjul och 25 vinstlinjer och erbjuder massor med spänning och action. King Kong är en bandit med hög kvalitet som du kan roa dig med i många timmar och där du också kan förvänta dig stora vinster. Symbolerna består av gorillan King Kong, dödskallar, filmkamera, flygplan och flera andra symboler från filmen. Med 17 olika insatsnivåer har du i den här sloten möjligheter att anpassa din insats efter din budget. King Kong innehåller både wild-symboler, scatter-symboler, freespins-funktion och ett bonusspel där du kan vinna upp till 7500 gånger din insats.


Spela King Kong för riktiga pengar och få 1000 kr bonus här

King Kong spelautomat goes ape

Spelautomaten innehåller också funktionen King Kong goes ape vilket innebär att om King Kong dyker upp på det mittersta hjulet förvandlas detta till en expanderande wilds som täcker hela tredje hjulet. När denna funktion är aktiverad kan man även uppnå samma effekt på hjul 2 och 4.

Scatter-symbol

Scatter-symbolen består av King Kong-loggan och ger vinst oavsett placering på hjulen.

Wild-symbol

King Kong himself är wild-symbol och dyker upp på hjul 2,3 och 4 och ersätter i vanlig ordning alla andra symboler utom scatter-symboler för att hjälpa dig att bilda vinna kombinationer.

Bonusspel

King Kong-Smash Feature är bonusspelet i King Kong och detta aktiveras om du får minst 3 King Kong-loggor på hjulen. Bonusspelet som är riktigt tilltalande går ut på samla free spins och detta göra du genom att välja ett flygplan som King Kong sedan skall krossa och du fortsätter med detta tills du bommat 3 gånger. För varje krossat flygplan läggs det till free spins-rundor som sedan startas när spelet är över. Du kan vinna upp till 150 free spins med hjälp av retriggers. Alla vinster under freespins fördubblas. Nu har du dock ett val, du kan välja att byta ut dina free spins mot en av tre olika mysterievinster. Valet kan vara svårt och de flesta väljer gratisrundorna men bakom en av premierna kan det dölja sig en riktigt stor vinst.

Som sagt ett riktigt äventyr väntar dig som spelar på videosloten King Kong som är en spelautomat med det där lilla extra. Förvänta dig massor med action och riktigt stora vinster när du ger dig i kast med den här kvalitets-sloten.