Jungle Games

16/01/2012
Jungle Games

Djungeln är alldeles runt hörnet. I spelautomaten Jungle Games har du en härlig miljö av savannen där du möter bland annat apor, giraffer och noshörningar som är redo att ta itu med dig. Spelautomaten Jungle Games har en högsta-vinst på 200 000 mynt vilket är otroligt bra betalt för att spinga runt på savannen och jaga djur – hemifrån, på datorn. Ta tillfället i akt och ladda batterierna för att ge dig in i djungeln i Jungle Games där det finns både det ena och det andra – inte minst vinster som gömmer sig för dig.

Om du får tre, fyra eller fem stycken ”scatter” i Jungle Games så innebär det att du får gratis spelomgångar och om du har riktigt tur kan du också få en multiplikator som alltså ger dig din vinst multiplicerad med maximalt fem – något som kan ge dig de där 200 000 mynt vi alla suktar efter och vill ha. Wild-symbolerna ska man inte heller underskatta då dessa vid fem exemplar kan ge dig hela 10 000 mynt att bada i och om du får detta med maximal multiplikator i gratis spelomgångar så är alltså detta femtio tusen mynt – rakt ner i djungelfickan.

Det bäst betalande djuret i Jungle Games är lejonet som kan ge dig hela 1000 gånger insatsen om du lyckas få fem stycken samtidigt. Man ska inte heller underskatta noshörningen som kan ge dig 750 gånger insatsen om du får fem exemplar och om du har tur kan du även hitta fem apor springandes på savannen, då betalas det hela 500 mynt ut till dig. Det är en fantastiskt stor savann och här gömmer det sig mynt både till höger och vänster så det gäller för dig att hålla ögonen öppna i denna spelautomat Jungle Games som garanterat kommer ta dig på äventyr ut i det vilda.