Jack and the Beanstalk

22/11/2011
Jack and the Beanstalk

Den 12 december 2011 släppte NetEnt sin nya spelautomat Jack and the Beanstalk. Den här nya sloten spås att bli NetEntertainment nya succéspel och jag ser verkligen fram emot att få provspela den här sloten som ser riktigt lovande ut. Spelautomaten bjuder på en fantastisk grafik och animationer av 3D-karaktär och innehåller också en del nya special-funktioner. Dessutom kommer det att finnas 2 olika bakgrunder, där den ena är med pojken Jack och den andra är med det tvåhövdade monstret. Vid utvecklingen av den här nya banditen har NetEnt slagit på stort genom att samarbeta med före detta Pixar Studios-producenter, vilket bara kan innebära ett riktigt snyggt och underhållande spel.
tar

Spela Jack and the Beanstalk hos Mr Green Gratis

Walking wilds med reespins-funktion

Jack and the Beanstalk har 5 hjul, 30 vinstlinjer och bjuder på en speciell free spins bonus-funktion, och s.k. ”walking wild med reespin-funktion. Temat är givetvis hämtat från den klassiska berättelsen om Jack och bönstjälken. Alla vet nog att sagan handlar om den fattiga pojken som på väg till marknaden byter bort familjens ko mot några magiska bönor. Från dessa bönor växer det på en natt upp en bönstjälk så hör att den når upp ovanför molnen. Jack klättrar upp på stjälken och kommer till det tvåhövdade monstrets rike där han hittar en gås som värper guldägg. Symbolerna i den här banditen består vattenkannor, yxor, getter, skattkistor, nycklar, pengapåsar, jättar, gåsen och naturligtvis pojken Jack.

Högsta vinst 740 000 kr på Jack and the Beanstalk

Pojken Jack är Wild-symbol och visas den samtidigt på hjul 2 och 4 aktiveras free spins bonusen. När väl funktionen är aktiverad så växer höga bönstjälkar ut från hjul 2 och 4 vilket förvandlar alla symbolerna på dessa hjul till wild-symboler. Detta innebär att under free spins spel så har du två hela hjul med wildsymboler på varje spinn. Det här gör att det blir mycket enklare för dig få stora vinster än i huvudspelet. Vitsen med den här speciella funktionen är ett du inte vinner ett visst antal freespins utan istället avslutas bonusrundan när ”Golden Axe” visar sig på tredje hjulet. Den här funktionen kan antingen vara positiv eller negativ, för om ”Golden Axe visar sig redan på din första ree-spin så avslutas bonusen redan efter ett spinn. Om du däremot kan undvika Golden Axe så väntar dig riktigt stora vinster. Vinster under freespins-spelet multipliceras med 2 och det högsta du kan vinna är 80 000 euro vilket motsvarar ca 740 000 svenska kronor.

Slutord
Många väntar nu med spänning på lanseringen av Jack and the Beanstalk och det verkar verkligen vara en fantastisk spelautomat men en free spins-bonus funktion som är lite annorlunda mot andra spelautomater.