Immortal Romance

6/12/2011

Immortal Romance är en unik spelautomat från Microgaming som har kommit för att stanna. Det är uppföljaren till andra populära spel som Thunderstruck och Thunderstruck II som också håller riktigt hög klass. Immortal Romance har hela 243 olika vinstlinjer vilket gör att man har väldigt många möjligheter att vinna. Grafiken och ljudet håller absolut högsta klass och du kan själv testa hur det ser ut nedan.

Spela Immortal Romance gratis här

Spela Immortal Romance med riktiga pengar här

Immortal Romance tar dig in i en värld av förbjuden kärlek och alla karaktärerna i spelautomaten har egna liv och bakgrunder. Du kan läsa en hel historia om varje enskild person för att få lite mer inlevelse. Immortal Romance har även en hel del unika funktioner som kommer att förvåna dig. Det finns bland annat en Wild-Desire funktion som kan aktivers när som helst och förvandla 5 symboler till Wild.

I bonusspelet låser du upp olika ”Chambers”. För att låsa upp The Chamber of Spins måste du samla 3 eller fler Scatter-symboler. I den första kammaren träffar man Amber som ger 10 Immortal Romance free spins och en multiplikator på 5x. Nästa kammare har en herre vid namn Troy. Det är en farlig vampyr som ger dig 15 free spins. Längst ner finns Michael som ger dig 20 free spins och 5x multiplikator.

Det är svårt att förklara Immortal Romance eftersom spelet är helt unik och måste provas. Du kan satsa från €0.30 upp till maximal €6 så det passar folk som gillar att spela för både lite mindre och högre belopp. Du kan vinna upp till 72 900 med hjälp av bonusar och multiplikatorn.

Immortal Romance lanserades december 2011 och är ett av årets bästa spel. Det finns många olika online casino som erbjuder spel på Immortal Romance men några har lite bättre bonusar för nya kunder.