Icy Wonders

26/02/2012
Icy Wonders spelautomat

Nordpolen är full av överraskningar, bland annat finns det Isbjörnar, Valrossar, Iglor, vargar, Icy Wonders spelautomat och en och annan val. I Icy Wonders finns det även två stora jackpottar att vinna om man är kompis med turen. Den största jackpotten heter “Mega Wonder Jackpot” och är oftast på ett par hundra tusen euro vilket motsvarar några miljoner svenska kronor. “Wonder jackpot” är en något mindre jackpot på några tusen euro. Vad som är lite speciellt med spelautomaten Icy Wonders är att det även springer runt en och annan pingvin, trots att det är Nordpolen och det är just därför som dessa Pingviner faktiskt aktiverar spännande bonusspel om man får fler än tre på raken. Dessa bonusspel är riktigt roliga och tillåter dig att välja olika alternativ som kan ge dig stora vinster av mynt.

Spela Icy Wonders spelautomat gratis

För att vinna riktigt mycket pengar i Icy Wonders så ska du försöka satsa på att få fem stycken valar på raken, detta ger dig nämligen inte mindre än 7500 mynt. Valar kan även ersätta andra symboler för att skapa vinster du inte annars kunnat få. “Scatter” är en symbol som du kan känna igen genom en kvinna. Får du tre av dessa får du 10 free spins spelomgångar där du också har dubbla vinster på allt du vinner. Om du får fyra på rak är det 20 spelomgångar du får gratis och får du hela fem stycken får du 400 mynt och 30 gratis spelomgångar med dubbla vinster på allt. Icy Wonder är en spelautomat med många vinstchanser och stora möjligheter.

För att vinna den största jackpotten i Icy Wonders så krävs det att du får fem stycken stjärnor på raken. Är det så att du bara får fyra så får du istället “Wonder jackpot” som även den är riktigt härlig. Isbjörnen är den symbol som betalar nästan bäst då denna vid fem på rak ger dig hela 1000 mynt.