Hot City

26/02/2012
Hot City

I den stora staden Hot City finns det mycket som händer. Kvinnorna minglar med sina smartphones och springer runt i butiker över hela staden. I spelautomaten Hot City gäller det att ha koll på staden och försöka hitta så många väninnor som möjligt i den osande innerstadsmiljön fylld med rykten, skvaller och fashionshows. Det gäller att ha tungan rätt i mun så att man kan ta sig till de mest lönsamma affärerna och ta hem mängder av mynt. Spelautomaten Hot City präglas av pärlhalsband, guld och drinkar och det är nu din tur att söka efter de gömda skatterna.

Självklart är det romans vi alla vill ha och spelbrickan ”wild” i spelautomaten Hot City igenkännes av ett kyssande par. Om du får fem stycken av dessa på raken så kan du glädja dig med hela 10000 mynt vilket alltså är tiotusen den insatsen du hade på raden med dessa fem symboler. Är det så att du lyckas få tre eller flera ”scatter” som du kan känna igen genom en sportbil med ett gift par – då kan du få upp till 250 mynt och hela 30 gratis spelomgångar där dina vinster är tre gånger så höga än i vanliga spelomgångar.

Är det så att du får fem vackra kvinnor på raken – då har du vunnit hela 1000 mynt och om det är kvinnan med laptop som det är fem exemplar utav så är det istället femhundra mynt du fått att lägga i väskan. Vad gäller prylarna så som en gul taxi, en diamantring, en väska och en smartphone så ger dessa mellan 3 och 150 mynt beroende på vilken typ det är och hur många det är av varje. I ett bonusspel som du också kan få finns det chans till mycket spännande vinstmöjligheter i spelautomaten Hot City.