Groovy 60s

30/11/2011

Kommer du ihåg 60-talet så var du inte med – ett uttryck som ofta sägs när man talar om det blommiga årtiondet som förändrade världen. Det finns dock möjlighet att i spelautomaten Groovy 60s uppleva detta soliga årtionde genom att dansa till bandspelaren i dina höga blåa stövlar. Denna spelautomat ger dig allt vad sextiotalet innebär; Blommiga Bubblor, lavalampor, runda TV-skärmar och mycket mer. Möjligheten finns att i detta spel faktiskt vinna flera tusen gånger insatsen men det gäller att ha turen på sin högra axel för att faktiskt få det gå bra. Håll utkik efter värdefulla symboler och håll tummarna att dessa dyker upp så ofta som möjligt så att du kan luta dig tillbaka och njuta av rikedomen.

Spela Groovy 60s Spelautomat Gratis

Funky 70s

 

Det är ”60’s wild”-symbolerna som kan ge dig riktigt stora pengar för dessa kan ersättas till mer värdefulla symboler om man så önskar. Om det dock är så att man får fem stycken av dessa symboler på raken – då vinner man hela tusen mynt vilket är ett stort steg i rätt riktning om man gillar pengar. Får man tre eller fler vackra flickor som Scatter-symboler så kommer man få gratis omgångar och dubbelt så höga vinster. Det gäller att verkligen hålla tummarna så just denna typ av symbol kommer upp – helst i fem exemplar samtidigt så att man får så många gratis spelomgångar som möjligt.

Den symbol som betalar allra bäst i spelautomaten Groovy 60s är den blommiga Bubblan som i fem exemplar betalar dig hela fyrahundra gånger insatsen – en fantastisk vinst om du satsar bra med pengar. Det är samma sak med TV-apparaten som ger dig hela fyrahundra gånger insatsen i form av mynt. Är det så att du får en bandspelare eller videokamera så är inte heller det fy skam då dessa betalar hela 250 gånger insatsen – rakt in på kontot.