Gonzos Quest

22/09/2011
Gonzos Quest

Utanför Perus kust år 1541 så letade många spanska upptäckare efter guldskatter, men det fanns en som var annorlunda från de andra, nämligen Gonzo som har sig ut på vad som idag kallas Gonzo’s Quest där han är på jakt efter Eldoradon. Man kan vinna många hundratusentals mynt i spelautomaten Gonzo’s Quest som är annorlunda från många andra spelautomater. Vad som är unikt är att du vid en insats inte bara kan vinna ett visst antal mynt utan spelbrickorna kan explodera så att det faller ner nya som kan skapa ännu högre vinster.

För varje fall så multipliceras vinsterna enligt vissa regler. Vid första så har du x1 som multiplikator, men efter andra så blir det två gånger vinsten. Tre gånger vinsten blir det naturligtvis vid tredje fallet men vid fjärde fallet så får du hela fem gånger pengarna. Om du har free falls (gratis fall) av stenblocken som utgör spelautomatens brickor så kan du få upp till femton som multiplikator. Det finns med andra ord många olika sätt att vinna på Gonzo’s Quest och för sig som söker stor spänning och vill spela i en automat som inte är som alla andra så är Gonzo’s Quest rätt val. Free falls får du när du har tre eller fler guldbrickor med djungelhuvuden på.

Det finns flera olika vinstnivåer beroende på vilken bricka man får. Den blågråa brickan med gulddetaljer är den som betalar bäst då du vid fem exemplar av denna kan få tvåtusen femhundra gånger pengarna – en riktig hög vinst. Om du satsar en bra slant och lyckas få in denna fullträff så kommer du skratta dig din väg till banken för att hämta pengarna. Ett annat stenblock som betalar bra är det gröna blocket som betalar hela tusen gånger insatsen, mycket för pengarna på Gonzo’s Quest.