Geisha Wonders

26/02/2012
Geisha Wonders

Asiatiska skönheter och mystiska tecken – det är vad spelautomaten Geisha Wonders handlar om. Under åren har miljoner och åter miljoner betalats ut till spelare av denna spelautomat då den även innehåller två olika jackpottar som kan ge dig miljoner. De två jackpottarna varierar hela tiden och den största av de två är Mega Wonder Jackpot som kan ge dig flera hundra tusen euro vilket översätts till flera miljoner svenska kronor. Den mindre jackpotten heter Wonder jackpot och ligger oftast på några tusen euro vilket även det är en god peng att lägga i fickan. Det går även att på vanlig väg vinna flera tiotusentals mynt genom de symboler som finns i spelautomaten.

Bland annat kan du i spelautomaten Geisha Wonders få Buddha-statyer som kan betala bra med pengar. Fem stycken av dessa på raken ger dig hela 1000 mynt men är det så att du istället för en mindre (det vill säga fyra) så vinner du faktiskt dubbelt så mycket – nämligen 2000 mynt. Det är även intressant för dig att hålla utkik efter den vackra asiatiska kvinnan med paraply för solen som kan ge dig upp till 40 mynt och 30 gratis spelomgångar där du även vinner dubbla vinster å allting (förutom jackpot).

För att vinna Mega Wonder Jackpot på spelautomaten Geisha Wonders som är den största av dem så kräver det att du får fem stycken stjärnor. Fyra stjärnor ger dig Wonder Jackpot som även det är en härlig summa pengar att stoppa i fickan. Chansen att vinna dessa jackpottar är högre desto mer pengar du satsar. Det finns även en söt katt som springer runt i spelautomaten Geisha Wonders och om det är så att du finner fem av dessa på rak så vinner du hela 1000 mynt. Även fisken kan ge dig en bra slant – 500 mynt om du finner fem stycken.